هر کی یه گزاره

-
Ainoor شکل کتاب ببینیم خواهیم دید که اول ان آد اکسایش میابد بعد اف آد من رو این یکو درست گرفتم
-
@R-Aa
گزاره: در واکنش های مربوط به تنفس یاخته ای هوازی پیش از تولید مولکول شش کربنی بهطور حتم ترکیبی دو کربنی با مولکول چهار کربنی ترکیب میشود. -
نمیدونم گزاره قبلی به نتیجه رسید یا نه
ولیبا فرض افزودن آنزیم های نوکلئاز و پروتئاز به عصاره باکتری ای که توانایی انتقال صفت به باکتری های هم گونه خود را دارد انتقال صفت صورت می گیرد.
قبلا تاپیک جداگانه زدم براش...
ولی چون خیلی جالبه برام اینجام میزارم نظرتون بگین -
@R-Aa
گزاره: در واکنش های مربوط به تنفس یاخته ای هوازی پیش از تولید مولکول شش کربنی بهطور حتم ترکیبی دو کربنی با مولکول چهار کربنی ترکیب میشود. -
این پست پاک شده!
-
@R-Aa
آره راس میگیا
ولی یه جور دیگه هم میشه بگی غلطه
میدونی؟ -
دوستان عزیز که تازه به جمع ما اضافه شدن کلمه گیج کننده رو به شماره پیامکی که خانوم محمدی فرستادن ارسال کنن تخفیفم داریما
@R-Aa
-
ولیبا فرض افزودن آنزیم های نوکلئاز و پروتئاز به عصاره باکتری ای که توانایی انتقال صفت به باکتری های هم گونه خود را دارد انتقال صفت صورت می گیرد.
ولی چون خیلی جالبه برام اینجام میزارم نظرتون بگین -
@R-Aa
Ainoor ی گزاره ای نوشتم ک خودمم نمیدونم درست میشه یا غلط
ولی فک کنم درسته -
ولی چون خیلی جالبه برام اینجام میزارم نظرتون بگینآقای عاطفت!
-
@R-Aa
اگه بدون اینکه پاسخنامه دیده باشی گفتی
بخدا پیامک میکنم -
Ainoor ی گزاره ای نوشتم ک خودمم نمیدونم درست میشه یا غلط
ولی فک کنم درسته