هر کی یه گزاره

-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم گزاره قبلی به نتیجه رسید یا نه
ولیبا فرض افزودن آنزیم های نوکلئاز و پروتئاز به عصاره باکتری ای که توانایی انتقال صفت به باکتری های هم گونه خود را دارد انتقال صفت صورت می گیرد.
قبلا تاپیک جداگانه زدم براش...
ولی چون خیلی جالبه برام اینجام میزارم نظرتون بگین -
@R-Aa
گزاره: در واکنش های مربوط به تنفس یاخته ای هوازی پیش از تولید مولکول شش کربنی بهطور حتم ترکیبی دو کربنی با مولکول چهار کربنی ترکیب میشود.نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Er خیر تو گلوکلیز
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa مرحله اول گلوکلیز هم این جور ترکیب 6 کربنی جدید تولید میشه
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa
آره راس میگیا
ولی یه جور دیگه هم میشه بگی غلطه
میدونی؟ -
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان عزیز که تازه به جمع ما اضافه شدن کلمه گیج کننده رو به شماره پیامکی که خانوم محمدی فرستادن ارسال کنن تخفیفم داریما
-
دوستان عزیز که تازه به جمع ما اضافه شدن کلمه گیج کننده رو به شماره پیامکی که خانوم محمدی فرستادن ارسال کنن تخفیفم داریما
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa
-
ولیبا فرض افزودن آنزیم های نوکلئاز و پروتئاز به عصاره باکتری ای که توانایی انتقال صفت به باکتری های هم گونه خود را دارد انتقال صفت صورت می گیرد.
ولی چون خیلی جالبه برام اینجام میزارم نظرتون بگیننوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@زهرا_محمدی غلط میشه؟
-
@R-Aa
گزاره: در واکنش های مربوط به تنفس یاخته ای هوازی پیش از تولید مولکول شش کربنی بهطور حتم ترکیبی دو کربنی با مولکول چهار کربنی ترکیب میشود.نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Er آره استیل دو کربنی نیست که
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa کلک خوبی بود
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor ی گزاره ای نوشتم ک خودمم نمیدونم درست میشه یا غلط
ولی فک کنم درسته -
ولی چون خیلی جالبه برام اینجام میزارم نظرتون بگیننوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شدهآقای عاطفت!
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa
اگه بدون اینکه پاسخنامه دیده باشی گفتی
بخدا پیامک میکنم -
Ainoor ی گزاره ای نوشتم ک خودمم نمیدونم درست میشه یا غلط
ولی فک کنم درستهنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@زهرا_محمدی خب نوکلئاز باعث تجزیه دنا نمیشه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
**گزاره: **در همه جانوران همه یاخته های بیگانه خوار جزء یاخته های بافت پیوندی هستند
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor هعیییییی
-
Ainoor هعیییییی
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@زهرا_محمدی الان ینی چی این
-
**گزاره: **در همه جانوران همه یاخته های بیگانه خوار جزء یاخته های بافت پیوندی هستند
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نسترن چون قید همه داره ۹۸ درصد غلطه
منطق من -
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor یعنی بیشتر تامل کنید
-
پرستو بابایی نسترن چون قید همه داره ۹۸ درصد غلطه
منطق منفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@زهرا_محمدی
منم وقتی توی تست ها شک دارم می بینم قید همه آورده غلط می گیرم