هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Amir-Reza-Babahabib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
از الان تا یک ماه آینده اگه کسی از پسرا جز منو و امیر و سعید و دانیال اومدیم من صد به شما میدم@0Farzam0
@0yasin-sh0
@Infinitie-A@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
از الان تا یک ماه آینده اگه کسی از پسرا جز منو و امیر و سعید و دانیال اومدیم من صد به شما میدم@0Farzam0
@0yasin-sh0
@Infinitie-A@Amir-Reza-Babahabib
صدبده
-
@Soniaaa یعنی الان درست شدی؟
@Amir-Reza-Babahabib
نه هنوزم علاقه خاصی ب شمردن دارم مثلا برا پادری خریدن بابام تعداد پله هارو میپرسید من درجا میگفتم انقد که بالا پایین رفتنی میشمرم یا دکمه های مانتو و اینا -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
@0yasin-sh0
@Infinitie-A@Amir-Reza-Babahabib
صدبده
@0Farzam0
لعنتیا شما ها تا الان کجا بودید که همتون برا ضایع کردن من باهم اومدید -
@0Farzam0
لعنتیا شما ها تا الان کجا بودید که همتون برا ضایع کردن من باهم اومدید -
تعریفای دینی ی صفحه شد هوففف
-
@Amir-Reza-Babahabib
نه هنوزم علاقه خاصی ب شمردن دارم مثلا برا پادری خریدن بابام تعداد پله هارو میپرسید من درجا میگفتم انقد که بالا پایین رفتنی میشمرم یا دکمه های مانتو و اینا@Soniaaa
خدا شاهده اگه شما نبودی فک میکردم حاصل ازدواج فامیلی -
@Amir-Reza-Babahabib
نه هنوزم علاقه خاصی ب شمردن دارم مثلا برا پادری خریدن بابام تعداد پله هارو میپرسید من درجا میگفتم انقد که بالا پایین رفتنی میشمرم یا دکمه های مانتو و اینا -
@Soniaaa
خدا شاهده اگه شما نبودی فک میکردم حاصل ازدواج فامیلی@Amir-Reza-Babahabib
متوجه نشدم -
@0Farzam0
این صد تومنو خودتون میدینا...
دقیقا همین سه تایی که تگ شدین -
@Soniaaa
هیچی ...
بهتر... -
@Soniaaa
یکی از سوالایی که برای استخدام تو مراکز بزرگ میپرسن وقتی نمیخوان استخدامت کنن و کم میارن همین تعداد پله ها تا اتاق مربوطه است@0Farzam0
خب پس من بدرد اون مرحلش میخورم -
@Soniaaa
هیچی ...
بهتر...@Amir-Reza-Babahabib
از نصفه حرف زدن متنفرم -
واااااااااااااااااای
-
@0Farzam0
این صد تومنو خودتون میدینا...
دقیقا همین سه تایی که تگ شدین -
وااااااااااااااااااااااااااااااای
-
@Soniaaa
یکی از سوالایی که برای استخدام تو مراکز بزرگ میپرسن وقتی نمیخوان استخدامت کنن و کم میارن همین تعداد پله ها تا اتاق مربوطه است@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
یکی از سوالایی که برای استخدام تو مراکز بزرگ میپرسن وقتی نمیخوان استخدامت کنن و کم میارن همین تعداد پله ها تا اتاق مربوطه استاز دبیری برای همین سوالات چرت و پرت مصاحبش بدم میومد
-
@Soniaaa
آخه جملم یجوریه که با تغییر لحن باید فهمیدش ... -
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
یکی از سوالایی که برای استخدام تو مراکز بزرگ میپرسن وقتی نمیخوان استخدامت کنن و کم میارن همین تعداد پله ها تا اتاق مربوطه استاز دبیری برای همین سوالات چرت و پرت مصاحبش بدم میومد
-
چلسی لامصب انزو فرناندزو با 140 میل خرید...
رومانو تایید کرد -
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
AMH دقیقا مخصوصا تحمل کردن مقنعه تا سی سال وایییی