هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
AMH نههه اعدام بند و بساط داره میخوام یچی بخورم تموم شه بره:face_with_tears_of_joy:
خو شاید رو تو اثر نکته اسهال استفراغ خونی شی😂😂😂
AMH
اندازه چند سی سی سیانور پیشنهاد کن اثرر میکنه😂😂 -
از بچههای هوشبریم شنیدم که استاد زبانشون کشتشون😑
یادم نیست گفت کی بوده
ولی میدونم استاد ترم قبل ما نبود😑 -
@ma-a
اره کلا دوس دارم😂😂💔
البته کادو هم میگیرم خیلی خوشحال میشم هر چی میخواد باشه همینک یکی برات یچی بخره اصن عمل با ارزشیه ب نظرم😂@Soniaaa اره دقیقا منم بهم ی تیکه کاغذم بدم برام ارزش داره ولی وقتی بحث سر دوست صمیمی چن سالت میشه موضوع فرق میکنه.. اقا چطور من میدونم تو عاشق نویسندگی و روانشناسیی ولی تو نمیدونی من چی دوس دارم:| این همه رفتم سرچ کردم براش تا بهترین کتاب ممکنو بگیرم.. گگگگگ.. 150 تومن بود کتابش اون موقع:| :face_with_tears_of_joy: خسیس نیستماا فق زورم میگیره ک چرا کسی منو نمیشناسه
-
AMH زبانههه ها😶😂
هرچی از تنفرم از این درس بگم کم گفتم
مخصوصا وقتی که باید به یکی بابتش جواب پس بدی😑 -
AMH نههه اعدام بند و بساط داره میخوام یچی بخورم تموم شه بره:face_with_tears_of_joy:
خو شاید رو تو اثر نکته اسهال استفراغ خونی شی😂😂😂
AMH :*****************>
اگ شانس منه ک..
زیاد بخورم چی؟ :face_with_tears_of_joy: -
AMH زبانههه ها😶😂
مخصوصا وقتی که باید به یکی بابتش جواب پس بدی😑زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
AMH زبانههه ها😶😂
مخصوصا وقتی که باید به یکی بابتش جواب پس بدی😑کدوم دانشگاهی
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
AMH زبانههه ها😶😂
مخصوصا وقتی که باید به یکی بابتش جواب پس بدی😑کدوم دانشگاهی
AMH تیپ ۳یه شهر کوچیک😬
-
@Soniaaa اره دقیقا منم بهم ی تیکه کاغذم بدم برام ارزش داره ولی وقتی بحث سر دوست صمیمی چن سالت میشه موضوع فرق میکنه.. اقا چطور من میدونم تو عاشق نویسندگی و روانشناسیی ولی تو نمیدونی من چی دوس دارم:| این همه رفتم سرچ کردم براش تا بهترین کتاب ممکنو بگیرم.. گگگگگ.. 150 تومن بود کتابش اون موقع:| :face_with_tears_of_joy: خسیس نیستماا فق زورم میگیره ک چرا کسی منو نمیشناسه
Michael Vey
میفهمم چی میگی واقعا
یبار ی همچین چیزی شبیهش افتاد دگ حالا تعریفش نمیکنم ولی اینکه ادم تو روابطش متقابلا رفتار کنه خیلی خوبه اینجوری راحتتر کنار میان
نمیشه همه چی ی طرفه باشه ک -
اگ شانس منه ک..
زیاد بخورم چی؟ :face_with_tears_of_joy:Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگ شانس منه ک..
زیاد بخورم چی؟ :face_with_tears_of_joy:اگزما پوستی میگیری 😂😂
حالا باید بری قیافتو درست کنی 😂 -
AMH تیپ ۳یه شهر کوچیک😬
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
AMH
اندازه چند سی سی سیانور پیشنهاد کن اثرر میکنه😂😂،😂😂
-
AMH میشه نگم؟😶😂
-
AMH میشه نگم؟😶😂
-
درکل تا حالا از دوستام کادویی نگرفتم ک ب وجد بیام:| :face_with_tears_of_joy:
اهاااااااااا نهه یادم اومد
یبار یکی از دوستام دوتا سطل پاستیل کتاب شازده کوچولو داد بهمممم واااااای اون عاالی بود.. هرچن شازده کوچولو رو داشتم ولی ب من کتاب بدن کلا خیلی خوشحال میشم و یبار دیگ از رو اون شازده کوچولوعه خوندم:**> پاستیلاشم ک اصن اوففففففففففففف -
AMH 😁⚘
-
Michael Vey
میفهمم چی میگی واقعا
یبار ی همچین چیزی شبیهش افتاد دگ حالا تعریفش نمیکنم ولی اینکه ادم تو روابطش متقابلا رفتار کنه خیلی خوبه اینجوری راحتتر کنار میان
نمیشه همه چی ی طرفه باشه ک@Soniaaa دقیقا.. کلا من اینطوریم ک ی چیز بگیرم ده برابر جبرانش میکنم و ارزو داشتم حداقل ب اندازش جبران کنن بقیه.. هععی
-
اگ شانس منه ک..
زیاد بخورم چی؟ :face_with_tears_of_joy:اگزما پوستی میگیری 😂😂
حالا باید بری قیافتو درست کنی 😂AMH قرصصص برنج چیی:rolling_on_the_floor_laughing:
-
درکل تا حالا از دوستام کادویی نگرفتم ک ب وجد بیام:| :face_with_tears_of_joy:
اهاااااااااا نهه یادم اومد
یبار یکی از دوستام دوتا سطل پاستیل کتاب شازده کوچولو داد بهمممم واااااای اون عاالی بود.. هرچن شازده کوچولو رو داشتم ولی ب من کتاب بدن کلا خیلی خوشحال میشم و یبار دیگ از رو اون شازده کوچولوعه خوندم:**> پاستیلاشم ک اصن اوفففففففففففففMichael Vey
من ی خرگوش ازین پشمالوعا از دوستم گرفتم
ولی در کل
کادوییک خیلی ب وجدم اورد پسر خالم عید ی تابلو خوشنویسی بهمون داد اونو خیلی دوسش دارم (کلا خطاطی دوست )
اما وجد اورنده ترینا ب مامان بابام تعلق میگیره😂 -
AMH قرصصص برنج چیی:rolling_on_the_floor_laughing:
AMH قرصصص برنج چیی:rolling_on_the_floor_laughing:
😂
-
پرستو بابایی من وقتی حالم خوب میشه که نقاشیامو تو کتابام میبینم بعد مدتها
خوشحال میشم چون یا از اون موقع خیلی پیشرفت کردم یا اینکه خیلی چیز خفنی کشیدم و خوشمان امد:rolling_on_the_floor_laughing:Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی من وقتی حالم خوب میشه که نقاشیامو تو کتابام میبینم بعد مدتها
خوشحال میشم چون یا از اون موقع خیلی پیشرفت کردم یا اینکه خیلی چیز خفنی کشیدم و خوشمان امد:rolling_on_the_floor_laughing:😂😂😂😂😂😂