هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
قابل توجه پدران و مادران گرامی
اگر فرزند شما در روز 25 بهمن قصد بیرون رفتن از خانه حتی به قصد آشغال گذاشتن هم داشت از اجازه دادن خودداری نمایید#ستاد _ مبارزه_ با_ ولنتاین
@0Farzam0 ما یه بار ۱۵ نفری رفتیم فقط به خاطر اینکه صحنه های جذاب ببینیم
-
@0Farzam0 ما یه بار ۱۵ نفری رفتیم فقط به خاطر اینکه صحنه های جذاب ببینیم
-
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AMIR-RAMOS-BARDIA
ساق عروس🥲🥲🥲🥲من رکورد ۲۰ تا خوردن اینو دارم در ی روز از بس که خداست
-
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AMIR-RAMOS-BARDIA
ساق عروس🥲🥲🥲🥲من رکورد ۲۰ تا خوردن اینو دارم در ی روز از بس که خداست
-
@Y-D-iut شما اتاق فرارا اصفهانو رفتید؟ نمیدونید کدوم بهتره؟
-
@Ali-Valicheki رولت
دانمارکی
مراسم حنابندون دختر عمه ام دیماه ۹۶ بود بعد من شیرینی و چایی میگردوندم از همین دانمارکی ها بود
مهموناشون زیاد بودن و بیشتر از حد مهمون ها شیرینی تهیه کرده بودن
شاید نزدیک یه جعبه کاملشو خوردم اون شب
دیدی که جعبه های چجوری بود؟سینی زیرش بود و پلاستیک کشیده بودن از یه طرف شکلش مثل مستطیل بود از یه طرف مثلث -
@Y-D-iut شما اتاق فرارا اصفهانو رفتید؟ نمیدونید کدوم بهتره؟
@Masoumeh-sh
نه اصن چی هست -
@Ali-Valicheki رولت
دانمارکی
مراسم حنابندون دختر عمه ام دیماه ۹۶ بود بعد من شیرینی و چایی میگردوندم از همین دانمارکی ها بود
مهموناشون زیاد بودن و بیشتر از حد مهمون ها شیرینی تهیه کرده بودن
شاید نزدیک یه جعبه کاملشو خوردم اون شب
دیدی که جعبه های چجوری بود؟سینی زیرش بود و پلاستیک کشیده بودن از یه طرف شکلش مثل مستطیل بود از یه طرف مثلث -
بهم میگه کادوی تولدتو پیدا کردم و عاشقش میشی و اینا:/ حالا هرچقدر اصرار میکنم ک بابا سلیقه منو شماها اصلا نمیشناسید با اینکه ۱۹ ساله میشناسید منو:| گوش ندادن خلاصه با کلی تحقیقات فهمیدم از دیجی کالا میخوان بخرن و رفتم سبد خرید رو دیدم و بله دقیقا ی اشغال داشتن میخریدن ک اخرین چیزیو ک من میخوامش:/
و گفتم بهشون ک این چ کوفتیههه من ک گفتم چی میخواممم و گفتن گند زدی ب سوپرایز و خلاصه هیچی نمیخریم://// -
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
MMo
چالشه. الان اونجا تگتون ميكنم. كامل توضيحاتش رو بخونيد.MMo
ديديدش؟ -
هیچ لذتی بالاتر از خرج کردن حقوق برادر نیست
نمیدونم چجوری دلش میاد بهم پول بده در صورتی که میدونه پس داده نمیشه من بودم نمیدادم
️
-
بهم میگه کادوی تولدتو پیدا کردم و عاشقش میشی و اینا:/ حالا هرچقدر اصرار میکنم ک بابا سلیقه منو شماها اصلا نمیشناسید با اینکه ۱۹ ساله میشناسید منو:| گوش ندادن خلاصه با کلی تحقیقات فهمیدم از دیجی کالا میخوان بخرن و رفتم سبد خرید رو دیدم و بله دقیقا ی اشغال داشتن میخریدن ک اخرین چیزیو ک من میخوامش:/
و گفتم بهشون ک این چ کوفتیههه من ک گفتم چی میخواممم و گفتن گند زدی ب سوپرایز و خلاصه هیچی نمیخریم:////AAAAA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و گفتم بهشون ک این چ کوفتیههه من ک گفتم چی میخواممم و گفتن گند زدی ب سوپرایز و خلاصه هیچی نمیخریم:////نمیدونم چرا خندم گرفت
خییلی کنجکاو هستین