هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey اره تقریبا رشته های تعهدی جدا هم هست قسمتش، همه شو یجا مینویسن تو دفترچه
اععع؟!Ainoor اووو نمیدونستم
کلا خودمم همش تو فکرم بود ک اگ واقعا پزشک شدم تو منطقه محرومم کار کنم.. دیگ تعهدیم همونه دیگ تازه وظیفمم میشه -
Ainoor اووو نمیدونستم
کلا خودمم همش تو فکرم بود ک اگ واقعا پزشک شدم تو منطقه محرومم کار کنم.. دیگ تعهدیم همونه دیگ تازه وظیفمم میشهMichael Vey اره
چه طرز فکر قشننگییییخیلی جالب نگا کردی بهش
موفق باشی گل -
Michael Vey اره
چه طرز فکر قشننگییییخیلی جالب نگا کردی بهش
موفق باشی گلAinoor اوهومم
در هر حال تعهدی برا کسی ک بهش علاقه نداره سخته ولی من داشتم فک میکردم ک من ک دوس دارم پس اونو هم مد نظرم قرار بدم
تنکیو بابت جوااب -
Ainoor اوهومم
در هر حال تعهدی برا کسی ک بهش علاقه نداره سخته ولی من داشتم فک میکردم ک من ک دوس دارم پس اونو هم مد نظرم قرار بدم
تنکیو بابت جواابMichael Vey اره دقیقا اینکه خودت دوست داشته باشی خیلی بهتر و راحت تر با شرایط کنار میای
خواهش میکنم
(اون جوابت تو تایپک رفع اشکال خیلی خوب بود)
-
Michael Vey اره دقیقا اینکه خودت دوست داشته باشی خیلی بهتر و راحت تر با شرایط کنار میای
خواهش میکنم
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey اره دقیقا اینکه خودت دوست داشته باشی خیلی بهتر و راحت تر با شرایط کنار میای
خواهش میکنم
وااالااا بقیه شاید همچی لارج و بی نیاز و بخشنده باشن ولی من پووول لازمم پول لاازممم
-
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خواهش میکنم
وااالااا بقیه شاید همچی لارج و بی نیاز و بخشنده باشن ولی من پووول لازمم پول لاازممم
-
نمیدانم
چه شد در من
️
-
فقط دیدم پریشانم
️
-
@0Farzam0 خوبه که به چالش میکشوندت
-
اونموقعی که ما داشتیمش
تستای گزینه دو و قلمچیم داشت