هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0
بچه ها برجستگی های درون مخ رو بطن محسوب کنیم یا خیر؟واقعا نمیدونم ولی این جا داره میگه اجسام مخطط فقط ؛یعنی بطن های دیگه که اجسام مخطط ندارن رو شاید نشه در نظر گرفت .
قبول دارین سوالاش یه جوریه؟
-
گفته است:
گفته است:
@0Farzam0
بچه ها برجستگی های درون مخ رو بطن محسوب کنیم یا خیر؟واقعا نمیدونم ولی این جا داره میگه اجسام مخطط فقط ؛یعنی بطن های دیگه که اجسام مخطط ندارن رو شاید نشه در نظر گرفت .
-
Ainoor
خب تقصیر من نیست که منتا سوالای یه جوری میفرسته که من یه جوری شم و بعد سوالای یه جوری رو بیام از شما بپرسم که یه جوری شین -
Ainoor
خب تقصیر من نیست که منتا سوالای یه جوری میفرسته که من یه جوری شم و بعد سوالای یه جوری رو بیام از شما بپرسم که یه جوری شین@0Farzam0
-
گفته است:
گفته است:
@0Farzam0
-
@0Farzam0 درمورد این بنظر من بطن ها یه فضا هستن (حالا شایدم اشتباه میکنم) بعد اجسام مخطط هم کتاب گفته بود تو بطن یک و دو هستن
پس سه و چهار چی میشن ؟!:///
اگ اونا رو بطن حساب کنیم :(( -
@ma-a یجوری، از کلمه یجوری استفاده کردن ک برگای خود یجوری ریخته میگه من یجوری شدم از این همه کاربردم
-
@ma-a یجوری، از کلمه یجوری استفاده کردن ک برگای خود یجوری ریخته میگه من یجوری شدم از این همه کاربردم
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 الان نفهمیدم اصلا ک یجوری بودن خودتون رو انداختین گردن یجوری بودن منتا
ما رو هم یجوری کردینشما که انقدر عصبانی نبودین
-
@0Farzam0 الان نفهمیدم اصلا ک یجوری بودن خودتون رو انداختین گردن یجوری بودن منتا
ما رو هم یجوری کردینشما که انقدر عصبانی نبودین
-
تیپیکال فرزام :
+اون نقطه چیه ؟
در عین حال نمیخواد وارد جزئیات بشه@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ainoor
من زیاد نمیخوام وارد جزئیات شم -
تیپیکال فرزام :
+اون نقطه چیه ؟
در عین حال نمیخواد وارد جزئیات بشه@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ainoor
من زیاد نمیخوام وارد جزئیات شم -
تیپیکال فرزام :
+اون نقطه چیه ؟
Ainoor
من زیاد نمیخوام وارد جزئیات شم