IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
گزاره
در هر اندامک دو غشایی در یاخته های جانوری، مولکول دنا به صورت حلقوی وجود دارد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
غلطه -
پرستو بابایی چرا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
با فرض اینکه هسته هم اندامکه می بینم که DNA هسته ای خطی هستش نه حلقوی -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره گفته است:
Michael Vey
با فرض اینکه هسته هم اندامکه می بینم که DNA هسته ای خطی هستش نه حلقویاتفاقا منم رو همین گیر دارم. اینکه هسته اندامکه یا ن
-
Michael Vey
هسته اندامک نیست
تو زیست دهم هم بطور غیر مستقیم بهش اشاره شده بود که اندامک نیس... -
@AmirReza-Bhb منم همین فکرو میکنم. تو خود سوال اصلیش نوشته بود ساختار دو غشایی.. منم اومدم نوشتم اندامک دو غشایی ک ببینم نظر شما چیه. ولی خیلی جاها هم برا هسته لفظ اندامکو بکار میبرن و گیر نمیدن خیلی.. منم موندم اینو اندامک حساب کنیم یا ن
-
@AmirReza-Bhb این حرفو کدوم دبیر زده ؟
-
@AmirReza-Bhb خب من نگاش کردم خودم اونای که نوشته اندامک های درون سیتوپلاسم هستن
-
@AmirReza-Bhb هسته هم اندامک دوغشای هست ککه درون سیتوپلاسم نیست تا این لحظه این بوده حالا اگر کسی اینو میگه بگیدماهم بدونیم شاید تو کنکور دادن همینو
-
@R-Aa ببین ص 11 همون اول صفحه گفته یاخته از سه بخش تشکیل شده. صفحه بعدیشم نوشته سیتوپلاسم فاصله بین غشا و هسته رو پر میکنه و از اندامک ها و ماده زمینه تشکیل شده
نگفته برخی اندامک ها.. گفته اندامک ها
و اینکه با توجه ب جمله اول مثلا تو غشا رو اندامک حساب میکنی؟ -
Michael Vey مایکل نگفته هر اندامک که گفته اندامک ها
-
@R-Aa اندامک های بدون قید ینی همه اندامک ها
-
@AmirReza-Bhb یه چیز کجا گفته همه من ندیدم تا حالا ؟
-
Michael Vey یا فردوسی