هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
۳ساعت تایپ کردم
پریدزهرا بنده خدا 2
آخآخآخ
️
.......
-
شب بخیر
-
شب بخیر
حسین کاظمی 0
شب شما هم بخیر -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
dlrm
سلام دلارام خانم خوب هستین
کتاب های دسته روانشناسی چی معرفی میکنید؟
که راجع به نظم باشن یا مثلا باشگاه پنج صبحی ها
فکرکنم منظورمو رسوندمسلام
خوبید
من از این دست کتاب ها مطالعه نمی کنم و دروغ چرا خوشمم نمیاد
ولی مثلا برنامه ریزی به سبک بولت ژورنال میتونه خوب باشه.
اسم کتابشهdlrm
خب یعنی اصلا هییچ کتاب روانشناسی ای پیشنهاد نمیکنید؟ -
Michael Vey
نمیدونم واسه منم عجیبه:/
چیزاییم میخورن خوشمزه استا
مثلا توی غذا خیلیییی کم روغن میریزن ولی خوشمزه استزهرا بنده خدا 2 بابا ادم باید زندگی کنه.. هرچقدم خوشمزه باشه ادم دلش میخواد فست فود و چیپس و پفک و اینارو امتحان کنه.
-
Michael Vey
سلام
ی سوال:
همه باهم میرن؟
اینطور نیست که وقتی اولی میره . تا وقتی که به آخری برسه اون اولی برگشته باشه؟Hhh Hh اره همینطوریه:*>
هعععی.. هر چی هس مسخرس اخه کره عزیز اییین همه اینا در سطح جهانی محبوبن و اییین همه طرفدار دارن و این همه تو رتبه اولن بعد تو گیر دادی ب سربازیشون:| بابااا اینا اونقدری با باشگاه و تمرین خودشونو خفه کردن ک نیاز ب سربازی نباشه -
ساعتم خراب شد دیر پاشدم گگگ
اشکال نداره باید برسونم -
@MAT
عهههه ابجیت مزدوج شد؟ مبارک باشه باباGharibe Gomnam
آره آبجی کوچیکم مزدوج شد..... -
+وقتی هیچ سرگرمیی نداری چطوری ب خودت انرژی میدی؟
*رقصیدن با اهنگ تیتراژ فیلمای راه ابریشم
-
+وقتی هیچ سرگرمیی نداری چطوری ب خودت انرژی میدی؟
*رقصیدن با اهنگ تیتراژ فیلمای راه ابریشم
Michael Vey خیلی لجندی تو
-
زهرا بنده خدا 2 بابا ادم باید زندگی کنه.. هرچقدم خوشمزه باشه ادم دلش میخواد فست فود و چیپس و پفک و اینارو امتحان کنه.
Michael Vey
نه اینکه اصلا نخورنا
من ندیدم
ولی خب میشنوم صدسالی یه بار مامانم میگه سوسیس خوردن -
@0Farzam0 این حج از نبوغ و استعداد داره اینجا تلف میشه تو باید تو اتاق فکرای امریکا یا دانشگاه علوم انسانی های انگلیس باشی
-
@Y-D-iut
من یه جوجه ای داشتم
این جوجه مرغ بود اون موقع خونه ما هنوز طبقه دومشو کامل نکرده بودیم یعنی پله هاش هنوز درست نبودن
این جوجهه از قفسش پرید بیرون رفت طبقه بالا منم دنبالش یهو دیدم رفت لب پنجره وایساد منم گفتم این نمیپره پایین حتما میترسه
درکمال تعجب پرید پایین یک جیغی زدم توان اینو نداشتم برم لب پنجره فکر کردم مثل هندونه پوکیده
رفتم دیدم درکمال تعجب سالمعGharibe Gomnam خو هر چی باشه جزو پرندگان نمیتونه پرواز کنه ولی یه سقوط های آزاد با ایمنی بالای رو دارن
من میگیرفتم مینداختمشون هوا که با بال زدن بشینن روز زمین تا ببینم چقد قشنگ فرود میان -
Michael Vey خیلی لجندی تو
@AMIR-RAMOS-BARDIA