هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 من پرستاری میخونم قبلا گفتم فک کنم
Matin Mousavi 1
اها من ندیده بودم
موفق باشین -
Matin Mousavi 1
اها من ندیده بودم
موفق باشیننوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 مرسی
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بگو باران ببارد تا عطرت را بیارد
-
@0Farzam0 من پرستاری میخونم قبلا گفتم فک کنم
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهMatin Mousavi 1 به مرداد بر میگشتم پزشکی ترم یکم تموم کرده بودم چه .... کردم من
-
بگو باران ببارد تا عطرت را بیارد
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 ولی باید باد بیاد تا عطرش بیادا
-
@0yasin-sh0 ولی باید باد بیاد تا عطرش بیادا
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 به ارون افشار بگو
-
Matin Mousavi 1 به ارون افشار بگو
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 آها شعر اونه
ولش کن پس
-
Matin Mousavi 1 به مرداد بر میگشتم پزشکی ترم یکم تموم کرده بودم چه .... کردم من
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa پزشکی بودی؟
-
@R-Aa پزشکی بودی؟
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 نه میتونستم برم نرفتم یه جو گرفتتم گفتم فقط پزشکی شیراز ولا غیر با رتبه 1800 تقریبا تو منطقه 3
-
Matin Mousavi 1 نه میتونستم برم نرفتم یه جو گرفتتم گفتم فقط پزشکی شیراز ولا غیر با رتبه 1800 تقریبا تو منطقه 3
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa آها
منم میتونستم ولی نرفتم
-
@R-Aa آها
منم میتونستم ولی نرفتم
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 تو چرا نرفتی ؟
-
Matin Mousavi 1 تو چرا نرفتی ؟
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa حوصله این راه بسیار طویل رو نداشتم
-
@R-Aa حوصله این راه بسیار طویل رو نداشتم
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اینم حرفیه
-
Matin Mousavi 1 اینم حرفیه
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa والا
مخصوصا پسرا که ۲ سال سربازیم هست
-
@R-Aa حوصله این راه بسیار طویل رو نداشتم
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 راستی دمت گرم برا هرکی یه گزاره تاپیک خوبیه
-
Matin Mousavi 1 راستی دمت گرم برا هرکی یه گزاره تاپیک خوبیه
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa قربونت
هرسال داریم
-
@R-Aa والا
مخصوصا پسرا که ۲ سال سربازیم هست
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهMatin Mousavi 1 من الان دستو پا میزنم برا پیام نور رشته اقتصاد برم یه معافیت بگیرم ازشون گمون لیسانس اقتصادم بگیرم برم بانک مرکزی بگیرم دستم تورم بیارم پاینن کار بهتریه
-
Matin Mousavi 1 من الان دستو پا میزنم برا پیام نور رشته اقتصاد برم یه معافیت بگیرم ازشون گمون لیسانس اقتصادم بگیرم برم بانک مرکزی بگیرم دستم تورم بیارم پاینن کار بهتریه
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو دلی گرفتیم دستمون کسی نی انگار