هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 خب هدفی دارم و اینجا اگرچه فرصت خوبی بود برای مستقل و جداکردن زندگیم اما قرارنی تاهمیشه اینجابمونم که
مهشید حسن زاده 0 عه گرگان به ادمایی مثل تو نیاز داره
-
Sachli چه عجب به من گفتی بزرگ
-
@0yasin-sh0 گرگان؟
نه خودمم و خودممهشید حسن زاده 0 اره...
اوپس من خالم اونجاس داداشم دانشگاه سال میش اونجا بود ک بهد اومد پیش خودمون. -
-
حسین کاظمی 0
یه ماده مخدر هست هر چیزی که باید بشنوی میبینی هر چیزی که باید ببینی میشنوی نکنه این اتفاق برات افتاده؟@0Farzam0 نمیدونم برادر ببین مثلا اینطور نیست که کلمات رو به صورت انسان ببینم مثلا کلمه خوب رو به چشم آقای جعفری ببنم یه جوری میبینم انگار داره میخنده
یا برای کلمه چرا اینطوری میبینم -
بچها میگم من تازگیا داره یه اتفاقی برام میوفته
مثلا تازگیا برای کلمات دارم صورت میبینم
یا برای رنگ آبی صدای یه آهنگی میاد تو گوشم بعضی وقتا ، هعی داره بیشتر میشه دارم میمیرم ؟
( خوشبختانه روانگردان مصرف نمیکنم )حسین کاظمی 0 مستند مغز برتر رو ببین
اسمش فک کنم این بود
یا مغز پیشرفتته
در موزد انواع اختلالات مغزی عجیب و توانایی های خاض مغزی افراد خاص میگه
مثلا کلمات رو رنگی میبینه -
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
این پسره امیررضا یه جوری رو مخم هعی میرفت اینو هعی میرفت اینورنمیدونم زیادی کلنجار رفتم باید بلاک میکردم کار به اینجاها نمیکشید که یه دختر وارد بحث ما شه که برامون افت بزرگی بود
=////
-
Sachli میدونستم ک هنوز ادم نشدی
️
-
حسین کاظمی 0 مستند مغز برتر رو ببین
اسمش فک کنم این بود
یا مغز پیشرفتته
در موزد انواع اختلالات مغزی عجیب و توانایی های خاض مغزی افراد خاص میگه
مثلا کلمات رو رنگی میبینه@_POUYA_ بابا من قبلا اینطوری نبودم
-
@0Farzam0 نمیدونم برادر ببین مثلا اینطور نیست که کلمات رو به صورت انسان ببینم مثلا کلمه خوب رو به چشم آقای جعفری ببنم یه جوری میبینم انگار داره میخنده
یا برای کلمه چرا اینطوری میبینمحسین کاظمی 0
عجیبه نمیتونم حرفتو درک کنم -
مهشید حسن زاده 0 شاید اندک زمانیست در اختیار تا در اوج پر بگشاییم و بر افق نور آفتاب بیکرانش سایه ای زیبا و نرم بر زمین بگسترانیم ،شاید این محالیست برای زندگی در زنده بودن بعدش
زیباست ولیکن کاش پرواز به وقت معین الهی باشه طبق نقوش حک شده در زمانش ،طبق برنامه الهی
نباید تلاش کرد که زود اتفاق اوفتد
باید بود تا معنای وجود هر چه بود و نبود رو چشید (:@_POUYA_ درک وضعت را نیک میدارم
وبا شما هم رایم و گرچه تشنه ی پروازم لیکن غنیمت زندگی را نیز مشتاقم و همت بسته ام عشق رادرکمالش بیابم بلکه توشه ناچیزی برای حیات ابدینم داشته باشم -
@_POUYA_ بابا من قبلا اینطوری نبودم
حسین کاظمی 0 سرم هم ضربه ندیده یه یه هفتس اینطوری شده
-
@_POUYA_ بابا من قبلا اینطوری نبودم
حسین کاظمی 0 تو ببین مستندو،حل میشه
موهبت الهیه