هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حالا خوبه بعضیا ی مازی هم دارن ک بهشون کادو کنکوری بده ما که همونم نداریم
باید خودمون ب خودمون کادو بدیم
I_Fatemeh_l من کادویی ک ماز بهم داد با چند نفر قسمت کردم
-
@Matrix رتبه برتر شو
I_Fatemeh_l چشممم
-
Erfan_JvN
چه طوری شهید شدن؟
خب شهادت چه ربطی به عشق دختر و پسر داره؟زهرا بنده خدا 2 به مرور زمان تبدیل به روز عشق شده و توسط پادشاه روم به قتل رسیدن و کاملا یک چیزی هست که ربطی به ما نداره از لحاظ دینی همونی که شما گفتین ملاکه از لحاظ تاریخی جشن اسپندگان بود فکر کنم که اون ملاکه...
طبق معمول به تقلید از غرب وارد کشورهای دیگه شده و با جستجوی تاریخچه ولنتاین میتونید اطلاعات بیشتری بدست بیارید. -
I_Fatemeh_l کلاس چندمی؟اگر بخوای میتونم یه تست فیزیک بهت کادو بدم تا ولنتاین بعدی وقت داری بحلیش
-
I_Fatemeh_l من کادویی ک ماز بهم داد با چند نفر قسمت کردم
@Matrix کار زشت
ادم کادو رو تقسیم میکنه؟ -
I_Fatemeh_l کلاس چندمی؟اگر بخوای میتونم یه تست فیزیک بهت کادو بدم تا ولنتاین بعدی وقت داری بحلیش
Rahman Aa خیلی ممنون
-
@Danial-al من از دوستام کادو تولدمو به زور از حلقمشون میکشم بیرون حالا ولنتاین بگیرن؟
-
@Matrix کار زشت
ادم کادو رو تقسیم میکنه؟I_Fatemeh_l من بخشنده ام
-
I_Fatemeh_l من بخشنده ام
@Matrix بنده خوب خدا
️
-
@Hamed-s ای بابا نشد که داداش ولی اوکی طبیعتم خوبه
لایک که یادمه منتها اره یادم رفت -
زهرا بنده خدا 2 به مرور زمان تبدیل به روز عشق شده و توسط پادشاه روم به قتل رسیدن و کاملا یک چیزی هست که ربطی به ما نداره از لحاظ دینی همونی که شما گفتین ملاکه از لحاظ تاریخی جشن اسپندگان بود فکر کنم که اون ملاکه...
طبق معمول به تقلید از غرب وارد کشورهای دیگه شده و با جستجوی تاریخچه ولنتاین میتونید اطلاعات بیشتری بدست بیارید.Erfan_JvN
متشکرم -
@Danial-al خب حس فوضولیت ب نتیجه رسید؟
-
@Matrix بنده خوب خدا
️
-
Erfan_JvN
متشکرم -
Ainoor منم رفتم پیش داییم به عطر و ادکلن نگاه کردم دیدم کاری ندارم برگشتم
جعبه های اماده برای کادو دادن رو چیده بود و .. -
دوست من از یک ماه قبل تدارک کادو میدیده واسه امروز برای یارش بعد امروز نتونست بره
-
شب همگی بخیر
فعلا -
دوست من از یک ماه قبل تدارک کادو میدیده واسه امروز برای یارش بعد امروز نتونست بره
I_Fatemeh_l این بده
-
شب همگی بخیر
فعلا@Matrix شبت بخیر
-
خدایااااااااا