هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Danial.al
جورجی -
الاهه اکغبز
-
گلللللگلگ
-
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb مدرسه ایی گفتم افراد نگی
-
Danial.al لفظو نگا
-
Danial.alreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_آرام_ اوکیه
این جورجی اومده آرسنال قهرمان نکنه ها رفتن از دشمن دیرینه بازیکن گرفتن
خو معلومه -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
نکته و تست و جاست تست کلاسینو
یا لایت ؟ -
چه بگویم
نگفته هم پیدااااااااااااااس
غم این دل
مگر یکی و دو تاااس
به همم ریخته اس...........با اینکه زیاد دنبالت نمیکنم استثنائن از اینت خوشم میاد
-
همچنان
نیاز دارم ب اتفاقی که بیفتد
بپرسند چه حسی داری بگویم
در پوست خود نمیگنجم ... -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
سلام حال شما خوب هستین ؟
ممنونم به همچنین -
خدا آخر عاقبت مونو بخیر کنه!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut
سلام عصرتون بخیر ،عید شما هم مبارک -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Moonchild on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild
وای گفتی +++++ -
هعییییی
بعد چند وقت رفتم پس آزمونای استاد چیذری رو دیدم
خودمونیماااا
چه زودی گذشت -
مهشید حسن زاده 0replied to AmirBarsam on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@DJ_AMIR_RAMOS_BARDIA اره منم امیدوارم...
نمیدونم فعلا که کلاهاشون توهمه!
امیدوارم خیرشون پیش بیاد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to چیچک on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک
مرسی هانیه جان پرسیدم از بچه ها ️ -
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چرا اوضاع خوب نیست؟
انشاالله که هر چی زودتر همه چی روال بشه -
-
عومممممم
سلام برو بچ چطور مطورین
عیدتون مبارکککک -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_آرام_ اوکیه
پست 395197 از 1000113