هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Dulcet
جهت اینکه بیشتر از این اسپم نشه
مخالفت کنین همچنان
منم با اینکه هر کی سنش عددی بزرگتر عاقل تره مخالفم
ولی بازم دوسال کوچیکترین عددی دیگ... با این که مخالف نیستین
از بقیه جنبه ها دیگ بررسی نمیکنم
(حالا همش شوخی بود یوقت ناراحت نشین) -
@Dulcet
جهت اینکه بیشتر از این اسپم نشه
مخالفت کنین همچنان
منم با اینکه هر کی سنش عددی بزرگتر عاقل تره مخالفم
ولی بازم دوسال کوچیکترین عددی دیگ... با این که مخالف نیستین
از بقیه جنبه ها دیگ بررسی نمیکنم
(حالا همش شوخی بود یوقت ناراحت نشین)Ainoor
اکثریت همکلاسی هام که مادرم دیدتشون تو کلاس و ..... همگی به این نتیجه رسیدیم با اینکه من از همشون کوچیکترم و ولی جای برادر 40 سالشون هستم ....
القصه عوض این که من برادر کوچک ترشون باشم برعکس شده.....به همین خاطر من دو سال رو وقتی قبول میکنم که چهره شخص مذکور رو ببینم
-
کلا دوس ندارم کسی ازم ناراحت باشه .
دوس ندارم دله کسیو بشکونم ، چون خودم بارها برام اتفاق افتاده و دوس ندارم حالا خودم مسبب این مسئله واسه بقیه باشم
درسته میگم زبونه تند و تیزی دارم ولی این زبون جایی تلخ و گزنده میشه که طرفه مقابلم از هیچ اهانتی به من و خانوادم دریغ نکنه ، این زبون وقتی باز میشه طرفم بارها دلمو شکونده و تحقیرم کرده اونم نه ناخواسته بلکه به عمد ....
.
.
.
.
به خاطر همین از همین تریبون اعلام میکنم اگر کسی هست که ازم دلخوره ، از صمیم قلبم ازش عذر میخوام و ممنون میشم بگه که از کجا و چه حرفو برخوردم ناراحت شده -
@ooo در ترین های ۱۴۰۱
️
گفته است:
@ABR_DJ
یکبار بیشتر باهم حرف نزدیم ترین، هیچ وقت با هاشون کنار نیومدم ترین(نمیدونید ولی خب واقعا همینه)، سعی کردم ازشون دور باشم ترین، دیجی ترین، نمیدونم از چی انقدر ناراحتن ترین، آرزومندم کنکور رو عالی بدن ترینبیشتر از یک بار با هم حرف زدیم فکر کنم یه بار همون روزی بود که گفتم بعد دو سال یکی رو گیر آوردم که یه سری حرفا زده بود و میخوام تلافی کنم کمک کردین
و البته مثمر ثمر واقع شد
یه بار هم با هم بحثمون شد سر اینکه گفتم همه دخترا لات شدن که بعدش عذرخواهی کردم
یه بار هم جرئت حقیقت دعوت کردین که نتونستم بیام
نمیدونم سر چی با هم کنار نیومدیم و چرا دور شدین
ناراحتی هم که خب امسال اصلا از قبل شروعش تا همین الان انقدر اتفاقات غیر منتظره برام افتاد که واقعا نمیدونم چی بگم
ممنون انشاالله شما هم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و پا تو هر مسیری میذارید موفق باشید -
دوستان اگه زحمتی براتون نیست میشه لینک تاپیک خودنویس رو برام ارسال کنین ؟
متاسفانه نتونستم پیداش کنم.... -
دوستان اگه زحمتی براتون نیست میشه لینک تاپیک خودنویس رو برام ارسال کنین ؟
متاسفانه نتونستم پیداش کنم.... -
@ABR_DJ امیرمسعود جان شرمندم کردی
باعث زحمتت شدم... -
@ABR_DJ امیرمسعود جان شرمندم کردی
باعث زحمتت شدم... -
@Dulcet نه بابا این چه حرفیه.بالاخره بی نیاز فقط خداست یه روز هم من از شما درخواست کمک میکنم
@ABR_DJ
قربانت....