هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
ببخشید یه سوال
تو قسمت جریان
با تسلط رو سوالای نردبام میشه کارو بست برای مفهومیجات و اصول کار؟
تنوعش اوکیه؟ -
روز خوبی نبود
علاوه بر درس نخوندنم از چنجا ناراحت شدم
هعی
به قول ارمی
خدایا شکرت =)) -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zahra.HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ادم کیف میکنه این لفظ دکتر رو میبینه
و همانا من هنوزم با لفظ دکتر کنار نیومدم
دکتر خون انجمن کمه
هیچ وقت با عکسای روپوش سفید و گوشی پزشکی انگیزه نگرفتم واسه درس خوندن
.
چند وقت پیش روپوش خریدیم و همچنان من برخلاف بقیه اون ذوق رو نداشتم و چیز خیلی بی حسی بود -
@0Farzam0 من همین سوالو از معلمم پرسیدم گفت الان همه کتابا شبیه همن اگه منبع تست اولتو زدی برو سوالات ازمون های ازمایشی مثل ماز و سنجش و گاج حل کن که ایده های جدیدی دارن و تکراری نیستن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Tatlı.oğlan on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi_re
نردبام یه ذره جریانش فرق داره اخه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Tatlı.oğlan on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi_re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 من همین سوالو از معلمم پرسیدم گفت الان همه کتابا شبیه همن اگه منبع تست اولتو زدی برو سوالات ازمون های ازمایشی مثل ماز و سنجش و گاج حل کن که ایده های جدیدی دارن و تکراری نیستن
ماز هم که نگم برات یهو گلبت میگیره
-
هر بار بیشتر میگذره بیشتر پی میبرم سکوت از همه چی بهتره.
-
@Dr-Mahh بیخیال
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
ببخشید یه سوال
تو قسمت جریان
با تسلط رو سوالای نردبام میشه کارو بست برای مفهومیجات و اصول کار؟
تنوعش اوکیه؟خداببخشه دوتا بپرس
خب میدونی که نردبام خدای من بود تو فیزیک
و خب تنوع خیلی خوبه
ولی یه چیزی بگم
جریان و مدار و اینا یه چیزایی هستن که هررر روز خدا طراح محترم یه سوال جدید میتونه طرح کنه و تنوعش خیلییییییییی زیادههههههههه
تستای ازمونای قلمچی هم انصافا خوبن تو این مبحث سراغ اونا هم برو
کلا مفهوم رو بفهمی و زیاد تست حل کنی حله
نگران نباش
کنکورم خیلی سخت نبود امسال فکر کنم از این مبحث -
Masoumeh.shreplied to officer k on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki نه مشهد نیستم اهنگشو داشتم گوش میدادم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
انقدر رفته بودم تو دل الکتریسیته ساکن دو نفر اومدن به زور منو ازش بلند کردن گفتن توروخدا ولش کن
و این کار متاسفانه احمقانه موجب شد که یه گپ بیفته تو فیزیکم و مجبورم با شروع الکتریسیته ساکن مغناطیس هم بخونمبه نظرت برم اون سوالایی که از دوازدهما قسمت پایه اشون هستش اونارو بزنم؟
استاد میگفت اونا بهتره
به نظرت درسته؟ -
officer kreplied to Masoumeh.sh on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
ایشالا که برید -
لطفا یکی بگه زمین شناسی چن فصل هست؟!
-
Alireza Varamanzarreplied to CpR on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh اری
-
Alireza Varamanzarreplied to CpR on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh
-
CpRreplied to Alireza Varamanzar on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar شما یاد بگیرید رو تودلی کسی ریپ نزنید
-
Alireza Varamanzarreplied to CpR on ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Mahh بخاطر اینکه ۲۰ حقیقت رو ننوشتم ناراحت شدین؟
شرمنده
-
ببخشید
-
#تنها کسی که میتونه تو رو شاد یا ناراحت کنه خودتی#
606760/1000113