هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@0Farzam0 واقعاان؟ چطوریه 
- 
@0Farzam0 بهبه چه خوب 
 سال دیگه عالی میشه
- 
@0Farzam0 
 خوش به حالتون واقعا  
- 
@0Farzam0   دیگه بستگی به شرایط داره و اینکه خودتون چطور بتونید ارتباط برقرار کنید دیگه بستگی به شرایط داره و اینکه خودتون چطور بتونید ارتباط برقرار کنید
- 
یکی به سوال فیزیک من جواب بده لطفا  
- 
فیزیک ها تون که زده حل شده 
- 
@0Farzam0 
 خوش به حالتون واقعا  پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0 
 خوش به حالتون واقعا  فکر کنم اشتباه برداشت کردین استاد موقاری نیستن همکار استاد موقاری هستند 
 یعنی در یک سطح هستن که تو یه جا هستند یا نه jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0   دیگه بستگی به شرایط داره و اینکه خودتون چطور بتونید ارتباط برقرار کنید دیگه بستگی به شرایط داره و اینکه خودتون چطور بتونید ارتباط برقرار کنید

- 
ولی خب متاسفانه من فیزیک م خوب نیس بلد نیستم به جز دوزادهم کنونی  به منم میگن کنکوری  یک چی دیگه باید بگن یک چی دیگه باید بگن 
 خداروشکر اگر معلم هامون تموم کنند. قرار که 16 و 17 دهم تعطیل بشیم.
 البته برای اونایی که عقبند باید اضافه یک روز بریم که یک سره تموم کنند.
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0 
 خوش به حالتون واقعا  فکر کنم اشتباه برداشت کردین استاد موقاری نیستن همکار استاد موقاری هستند 
 یعنی در یک سطح هستن که تو یه جا هستند یا نه jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0   دیگه بستگی به شرایط داره و اینکه خودتون چطور بتونید ارتباط برقرار کنید دیگه بستگی به شرایط داره و اینکه خودتون چطور بتونید ارتباط برقرار کنید
   @0Farzam0 یعنی معلمتون اقای موقاری رو ببیند دیگه درسته؟ 
- 
_Biliifti_ 
 چون دیس میدی بیا زیست منو خودت بزن    
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0 
   @0Farzam0 
 بله متوجهم چی میگید
- 
jahad_121 
 https://forum.alaatv.com/post/2993746
 اینه فاطمه ببین بلدی
- 
@0Farzam0 هیمینم خیلی خوبه. 
 سعادته که نصیب هر کس نمیشه اینکه معلمش اقای موقاری رو مبینه.
 شما دیگه از بزرگان الاخونه اید.
 سعادتی که دارید هیچ کس اینجا نداره.
- 
jahad_121 
 https://forum.alaatv.com/post/2993746
 اینه فاطمه ببین بلدینه متاسفانه این فصله کار نکردم. 
- 
شبتون بخیر. 

روز تان پر لبخند و تجربه های جدید و خفندیگه واقعانن خوابمم میاد  
- 
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ma-a چرا اینا اینوری راه میرن؟چرا اونوری راه نمیرن؟ نیروی نمیدونم چی بر نیروی نمی دونم چی غالب شده  

شعردانه
شعردانه

️
️