IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی
ممنون جانم -
@نبآت پرستو بابایی گزاره اول غلطه. بدن به خونسازی نیاز داره. «فقط انتهای برآمده» خون کمتر از نیاز بدن میسازه.
گزاره دوم که تابلو غلطه. مثلا جمجه بافت اسفنجی داره اما مغز قرمز نداره.
گزاره سوم درسته.
گزاره چهارم مشکوکه. اما به نطر من درسته.(زرد داخلی تر از قرمزه(البته این تو کتاب نیومده)
گزاره پنجم غلطه. «همه بخش های شامل مغز زرد» یعنی بافت اسفنجی. کل بافت اسفنجی به مغز قرمز تبدیل میشه؟ چون گفته قطعا در کمخونی های شدید، غلطه. شاید شدت ش اونقدر نباشه که لازم باشه کل زرد بشه قرمز. -
@نبآت در هر کی یه گزاره گفته است:
سلام
-
مغز قرمز در استخوان دراز در حالت طبیعی فقط در دو انتهای برامده مشاهده میشود.
-
هر قسمت از استخوان که شامل بافت اسفنجی میباشد، دارای مغز قرمز است.
-
مغز قرمز تنها در بخشهایی از استخوان که دارای بافت اسفنجی باشد مشاهده میشود.
-
در حالت طبیعی، در مجرای مرکزی هر استخوان دراز فقط میتوان شاهد مغز زرد بود.
-
همه بخشهای شامل مغز زرد، قطعا در کمخونیهای شدید به مغز قرمز تبدیل میشوند.
اولی :ص ،خب این کاملا درسته ،چرا ؟چون که گفته در حالت طبیعی و در حالت طبیعی فقط در بافت اسفنجی سر استخوان مغز قرمز دیده میشه .
دومی :غ ،بافت اسفنجی موجود در تنه استخوان مغز قرمز رو نداره
سومی :غ ،چون در مواقع کم خونی شدید در مجرای مرکزی مغز قرمز رو داریم و می دونیم که مجرای مرکزی فاقد بافت هستشچهارمی :ص ،خب این که کاملا واضحه
پنجمی : غ -
-
پرستو بابایی 5 کتاب گفته مغز زرد میتواند به قرمز تبدیل شود این جورم نیست که هر مغز زردی بیاد تبدیل شه من نظرم با خانوم بابایی یکیه
-
سلام @Soniaaa
سونیا یه سوال پرسیدی که برای منم اون لحظه سوال شد جواب هم دیدم که گفتن HCG ولی آخه کتاب گفته وجود این هورمون ها یعنی اگه HCG نباشه تداوم ترشح پروژسترون نیست واگه پروژسترون نباشه تخمک گذاری جدید اتفاق می افته با این اوصاف نمیشه گفت اثر مستقیمو پروژسترون میذاره و غیر مستقیمو HCG؟ -
پرستو بابایی
خیلی خیلی ممنون -
@نبآت
خواهش می کنم عزیزم -
Mehrsa 14 ببینید عامل اصلی همون HCG واسترو و پروژسترون عامل غیر اصلین همشون تاثیر دارند ولی عامل اصلی HCG اگر بارداری رخ بده / اگر نه عامل اصلی همون استرو و پروژسترون هستند دوستان کملا درست میگن در بارداری عامل اصلی HCG در دوره جنسی عامل اصلی هورمون های زنانه (استرو و پروژسترون هستند) بفرستید صلواتش رو
-
یاخته های فاقد هسته در گیاهان نهاندانه همینان فقط ؟ اگ چیز دیگه ایم هست بگید مرسی:
عناصر آوندی/تراکئید/اسکلرئید/فیبر/اسکلرانشیم/آوند آبکش بالغ