هر کی یه گزاره

-
سلام @Soniaaa
سونیا یه سوال پرسیدی که برای منم اون لحظه سوال شد جواب هم دیدم که گفتن HCG ولی آخه کتاب گفته وجود این هورمون ها یعنی اگه HCG نباشه تداوم ترشح پروژسترون نیست واگه پروژسترون نباشه تخمک گذاری جدید اتفاق می افته با این اوصاف نمیشه گفت اثر مستقیمو پروژسترون میذاره و غیر مستقیمو HCG؟Mehrsa 14
سلام مهرسا
نه اون نقش در جلوگیری از تخمک گذاری در دوره جنسی برا استروزن پروژسترون
در بارداری HCG
یعنی بارداری و دوره جنسی فرق دارن -
Mehrsa 14
سلام مهرسا
در بارداری HCG
@نبآت در هر کی یه گزاره
گفته است:
سلام
-
مغز قرمز در استخوان دراز در حالت طبیعی فقط در دو انتهای برامده مشاهده میشود.
-
هر قسمت از استخوان که شامل بافت اسفنجی میباشد، دارای مغز قرمز است.
-
مغز قرمز تنها در بخشهایی از استخوان که دارای بافت اسفنجی باشد مشاهده میشود.
-
در حالت طبیعی، در مجرای مرکزی هر استخوان دراز فقط میتوان شاهد مغز زرد بود.
-
همه بخشهای شامل مغز زرد، قطعا در کمخونیهای شدید به مغز قرمز تبدیل میشوند.
اولی :ص ،خب این کاملا درسته ،چرا ؟چون که گفته در حالت طبیعی و در حالت طبیعی فقط در بافت اسفنجی سر استخوان مغز قرمز دیده میشه .
دومی :غ ،بافت اسفنجی موجود در تنه استخوان مغز قرمز رو نداره
سومی :غ ،چون در مواقع کم خونی شدید در مجرای مرکزی مغز قرمز رو داریم و می دونیم که مجرای مرکزی فاقد بافت هستشچهارمی :ص ،خب این که کاملا واضحه
پنجمی : غپرستو بابایی
خیلی خیلی ممنون -
-
Mehrsa 14
سلام مهرسا
در بارداری HCG
پرستو بابایی
خیلی خیلی ممنون@نبآت
خواهش می کنم عزیزم -
@Soniaaa
اینم از یه جای دیگه دیدم
من خودمم برام سواله ولی حس میکنم اثر مستقیم غیر مستقیم دارهMehrsa 14 هوم نمیدونم منم
-
@Soniaaa
اینم از یه جای دیگه دیدم
من خودمم برام سواله ولی حس میکنم اثر مستقیم غیر مستقیم دارهMehrsa 14 ببینید عامل اصلی همون HCG واسترو و پروژسترون عامل غیر اصلین همشون تاثیر دارند ولی عامل اصلی HCG اگر بارداری رخ بده / اگر نه عامل اصلی همون استرو و پروژسترون هستند دوستان کملا درست میگن در بارداری عامل اصلی HCG در دوره جنسی عامل اصلی هورمون های زنانه (استرو و پروژسترون هستند) بفرستید صلواتش رو
-
Mehrsa 14 ببینید عامل اصلی همون HCG واسترو و پروژسترون عامل غیر اصلین همشون تاثیر دارند ولی عامل اصلی HCG اگر بارداری رخ بده / اگر نه عامل اصلی همون استرو و پروژسترون هستند دوستان کملا درست میگن در بارداری عامل اصلی HCG در دوره جنسی عامل اصلی هورمون های زنانه (استرو و پروژسترون هستند) بفرستید صلواتش رو
Rahman Aa
اینک هر زام یاخته حاوی ژن یا ژن های سازنده تازک میباشند درسته یا غ ؟ چرا ؟ -
@Soniaaa در حالت طبیعی چون این ژن ها رو کروموزوم های جنسی نیستند پس روکروموزوم های غیر جنسی هستند و کروموزوم های غیر جنسیم که در هممه یک نسخش حد اقل هست
Rahman Aa
غیر گیج کننده تر بگو -
یاخته های فاقد هسته در گیاهان نهاندانه همینان فقط ؟ اگ چیز دیگه ایم هست بگید مرسی:
عناصر آوندی/تراکئید/اسکلرئید/فیبر/اسکلرانشیم/آوند آبکش بالغ -
یاخته های فاقد هسته در گیاهان نهاندانه همینان فقط ؟ اگ چیز دیگه ایم هست بگید مرسی:
عناصر آوندی/تراکئید/اسکلرئید/فیبر/اسکلرانشیم/آوند آبکش بالغ@ma-a گیاهای ما خونم دارن
پس گلبول قرمز بدون هسته ام دارن مهشید خانم -
@ma-a گیاهای ما خونم دارن
پس گلبول قرمز بدون هسته ام دارن مهشید خانم@Matrix اوهوع
-
بند ناف و کوریون در اینده بر قطر هر دو نوع رگ خونی انها افزوده میگردد
نمیفهمم چی میگه میشه توضیح بدید
گزاره درسته -
%(#1e00ff)[حرکات تخلیه ای معده با کشیدگی دیواره ان رابطه مستقیم دارد]
یکی این جمله رو بشکافه از زبان بنگلادشی ب فارسی سلیس تبدیل کنه ممنون میشم -
یکی این جمله رو بشکافه از زبان بنگلادشی ب فارسی سلیس تبدیل کنه ممنون میشم@Soniaaa حرکات تخلیه ای معده، یعنی ورود غذا(کیموس) از معده به دوازدهه
کشیدگی معده هم وقتی اتفاق میفته که غذا توی معده باشه. معده توی حالت معمول که چیزی نمیخوریم، جمع شده س.(نه کامل اما کوچیکه). وقتی غذا میخوریم، یا وقتی که داره حرکت میکنه، معده گنده میشه و در نتیجه دیواره ش کشیده میشه(مثل یه بادکنک که اول جمع شده، بعد م بادش کنی کشیده میشه)حالا این داره میگه هرچه قدر حرکات تخلیه ای بیشتر باشه، کشیدگی متده هم بیشتره. که درسته.
-
یکی این جمله رو بشکافه از زبان بنگلادشی ب فارسی سلیس تبدیل کنه ممنون میشم@Soniaaa سلام تحلیل میکنم ولی نمیدونم الان این گزارهه درسته یا نه
اما به نظرم درسته
حرکت تخلیه ای وقتی اتفاق میفته که بنداره پیلور باز میشه
حالا بنداره پیلور کی باز میشه؟ وقتی معده پره و محتویاتی داخلشه و این محتویاتم باعث بازشدن چین های معده شدن(فشار محتویات چین رو باز و بنداره رو هم باز می کنه)
خب تمام شد -
@Matrix
@پارسا-کریم-خانی
مرسی بچه ها حل شد -
بند ناف و کوریون در اینده بر قطر هر دو نوع رگ خونی انها افزوده میگردد
نمیفهمم چی میگه میشه توضیح بدید
گزاره درسته