هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وقتی از یکی ی سوال میپرسی و اخرش میگه ببخشید مزاحم شدم یعنی ببخشید ک مزاحم شدی
مثل ی سطل اب داغ میمونه رو کله ادم
نکنید اینکارارو -
Ainoor
بعد اومدن آهنگ چه حیف کانالای جوک میگفتن معین زد میره کافه میگه یه قوه بدون ژیر و ژکر لطف میکنید
-
من هر بار بعد از جواب دادن به تاپیکای درسی:
چه غلطی کردم جواب دادم
️
چرا؟
چون یکی حرفامو حتی وقتی درست بگم نقض می کنه -
@نبآت
نه نگرفتی چیشد وقتی من بیام از تو سوال بپرسم و اخرش بگم ببخشید مزاحمت شدم اوکیه
ولی وقتی من بیام سوال بپرسم تو بعد اینک جواب دادی بگی ببخشید مزاحم شدم یکم یجوریه -
به خدا اگه آهنگای معین و هایده و مهستی تو کتاب های ادبیات بود من که هیچوقت کمتر از بیست نمیگرفتم
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پویا:
ای تمام هستی من
شور عمر هستی من
زندگی با تو قشنگه
ای همیشه باور من
سایهای تو بر سر من
زندگی با تو قشنگه
معین:
زندگی با تو چقدر قشنگه خوب من
آسمون عشق چه آبی رنگه خوب منمثلا نمونه ای از قرابت معنایی
-
بچه ها میخوان برن بیرون
+میای؟
با حالت خوشحالی و جدیت
_ آره
+جدی؟!
_آره ،میام دیگهو باور کرده
️
-
پویا:
ای تمام هستی من
شور عمر هستی من
زندگی با تو قشنگه
ای همیشه باور من
سایهای تو بر سر من
زندگی با تو قشنگه
معین:
زندگی با تو چقدر قشنگه خوب من
آسمون عشق چه آبی رنگه خوب من -
ما تنها ملت برگزیده خدا در زمین هستیم... خداوند به خاطر لطفى که به ما داشته است، حیواناتى از جنس انسان، که عبارت از سایر ملل باشند، براى ما آفریده و آن ها را مسخّر ما ساخته است; زیرا خداوند به خوبى مى دانسته است که ما نیازمند به دو حیوان هستیم: یک نوع حیوان لال; مانند چهارپایان و پرندگان، و یک نوع (حیوان) ناطق; مانند ...و سایر ملل از شرق و غرب. آن ها را به خاطر خدمت گذارى ما آفریده است و ما را در زمین متفرق ساخته است تا پشت هاى آنان را لگدکوب کرده و زمام اختیار آنان را در دست داشته و از فنون آنان براى منافع خود بهره بردارى نماییم.
این الان جدیه؟!
️
-
ما تنها ملت برگزیده خدا در زمین هستیم... خداوند به خاطر لطفى که به ما داشته است، حیواناتى از جنس انسان، که عبارت از سایر ملل باشند، براى ما آفریده و آن ها را مسخّر ما ساخته است; زیرا خداوند به خوبى مى دانسته است که ما نیازمند به دو حیوان هستیم: یک نوع حیوان لال; مانند چهارپایان و پرندگان، و یک نوع (حیوان) ناطق; مانند ...و سایر ملل از شرق و غرب. آن ها را به خاطر خدمت گذارى ما آفریده است و ما را در زمین متفرق ساخته است تا پشت هاى آنان را لگدکوب کرده و زمام اختیار آنان را در دست داشته و از فنون آنان براى منافع خود بهره بردارى نماییم.
این الان جدیه؟!
️
زهرا بنده خدا 2 این چیه؟
-
اگه اینجوریه که گاوی بیش نیستین
تمام
️