هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Sachli 
 نه ب متاسف بودن ادامه بده  
- 
Sachli 
 رواله حلالت باشه تاسفا   
- 
Sachli منم بیشتر از این بلد نیستم  
 افرین همینش خوبه    ️ ️
 منم یه هفته افتادم از درس و زندگی به خاطر سرما خوردگیه کثافت🥲
 صدامم از دست دادم    ️ ️
 ولی خوبم 
- 
Sachli دیگ رفاقت همینه    ️ ️ 
- 
- 
بس نیست؟بخدا که بسه... 
- 
Sachli احوال یه خانمی ؟ 
- 
Sachli خداروشکر 
 آره بابا خیلی خوبه
 قبل اومدنم انقد گفته بودن زندگی تو خوابگاه سخته و اینا نگران بودم ، اینجا ما خیلی راحتتر از بومی ها زندگی میکنیم 
- 
Ansel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Ansel عهه فاطمه است اره  
 چطوری دخترخوبم  
 تو چطوری
- 
@Dr-Mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al مرسی   انتظار داشتم جواب بدی، بِدی ولی با جنبه ایی انگار  
- 
- 
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بس نیست؟بخدا که بسه... این س روز جا من بودی خودکشی میکردی فک کنم من فک کنم خیلی پوست کلفتم  
- 
Sachli 
  ها ما دیگه کارمون از خوبی و اینا گذشته فقط داریم میخندیم و همزمان جونمون در میاد :| ها ما دیگه کارمون از خوبی و اینا گذشته فقط داریم میخندیم و همزمان جونمون در میاد :|
- 
Ansel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Ansel عهه فاطمه است اره  
 چطوری دخترخوبم  
 تو چطوریSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Ansel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Ansel عهه فاطمه است اره  
 چطوری دخترخوبم  
 تو چطوریخوبه  
 هستم
- 
@Danial-al کلکسیونه    ️ ️ 
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 
 سلاام بر تو ای دختر پر انرژی انجمنمرسی قشنگم از حس خوبی که بم دادی  
 چطوریSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 سلامی به زیبایی من وعلیکی به جذابیتت  قربان شما   
 @Masoumeh-sh
 @Soniaaa
 @ariana-a
 یادبگیرید و هدایت شیدخب ما چرا الکی بگیم   @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 
 سلاام بر تو ای دختر پر انرژی انجمنمرسی قشنگم از حس خوبی که بم دادی  
 چطوریSachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 سلامی به زیبایی من وعلیکی به جذابیتت  قربان شما   
 @Masoumeh-sh
 @Soniaaa
 @ariana-a
 یادبگیرید و هدایت شیدخب ما چرا الکی بگیم   دقیقا سوال منم همینه 
 چرا الکی میگین من جذاب نیستم؟ 
- 
عامممم ایتارو پاکیدم و فک نکنم دوباره بریزم:/این ی ماهه باهات خوب نبودم و تحملم کردی مثل همیشه:) ۲۷ این ماهو فک نکن یادم رفته برنامه ها برات دارم جبران میکنم داداش:]  
 dylan o'brien

|
 |

شعردانه
شعردانه