هر کی یه گزاره😁😁😁
-
Paŕsa خب اونم در پی تجزیه گلوکزه 😂 یه چیزی پیدا کن از گلوکز شروع نشه
-
Paŕsa خب اونم در پی تجزیه گلوکزه 😂 یه چیزی پیدا کن از گلوکز شروع نشه
@REZA-DOLATSHAA باو «در پی» یعنی دقیقا بعدش. نه اینکه چند مرحله بعدش
-
@REZA-DOLATSHAA پنجمی هم غلطه چون هیچ گیاهی اینطور وجود نداره . باید حداقل ریبولوز بیس فسفات رو تثبیت کنه در کالوین که 5 کربنه اس 😁
@REZA-DOLATSHAA
OMB -
Paŕsa تست قلمچیه 😑 اون متن بلندرو ببین
-
@Soniaaa
موج آزمون همه درساش خوبه؟
زیستشو شنیده بودم ...
بعضی ها هم میگفتن برا جمع بندی خوبه...
اگه خوبه بگیرم@AmirReza-Bhb
شیمی شو پیشنهاد میکنن اغلب ولی من دارمش خوشم نمیاد -
در انسان یاخته های بخش قشری کلیه همانند یاخته های بخش قشری غده فوق کلیه در مرحله اول تنفس یاخته ای %(#d500ff)[به منظور تولید شکل یونی یک اسید سه کربنی عالی بدون فسفات] NAD+را به مصرف می رساند
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم -
در انسان یاخته های بخش قشری کلیه همانند یاخته های بخش قشری غده فوق کلیه در مرحله اول تنفس یاخته ای %(#d500ff)[به منظور تولید شکل یونی یک اسید سه کربنی عالی بدون فسفات] NAD+را به مصرف می رساند
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم@Soniaaa
حل شد ✅ -
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم@Soniaaa منظورش پیرووات بود آره ؟
-
گزاره
در زنی بالغ که دو اووسیت ثانویه در یک دوره با هم به لوله رحمی آزاد شده اند، به طور قطع دو قلو های ناهمسان ایجاد میشوند. -
گزاره
در زنی بالغ که دو اووسیت ثانویه در یک دوره با هم به لوله رحمی آزاد شده اند، به طور قطع دو قلو های ناهمسان ایجاد میشوند.Paŕsa ممکنه اسپرم نیاد 😬
-
Paŕsa ممکنه اسپرم نیاد 😬
@REZA-DOLATSHAA آفرین درست گفتی
اما فرض کن اسپرم هم بیاد😁 -
Paŕsa خب بیاد هم ممکنه لقاح اتفاق نیفته
الان میگه لقاحم اتفاق افتاده 😑 ببین چقد تو مخه ( سلطان یاری 😂 ) -
Paŕsa خب بیاد هم ممکنه لقاح اتفاق نیفته
الان میگه لقاحم اتفاق افتاده 😑 ببین چقد تو مخه ( سلطان یاری 😂 )@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
اما فرض کن لقاح هم اتفاق افتاده😂(خداییش الکی اذیتت کنم)
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂 -
@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂Paŕsa ای بابا 😂
این که گفتی ایجاد میشوند منظورت متولد نیست ؟ اگه هست خب ممکنه مثلا در چار پنج ماهگی جنین سقط شه و هر دلیل دیگه ای
ولی از اونجا که تو تو مخی 😂 ( شوخی ) بعید میدونم تو بگی متولد پس همون ایجاد میگیرم
دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد چون فوقش همین دوتاهم جلوتر از هم جدا بشن ۴ قلو میشن و ۲ تا ۲ تا نا همسان میشن نه ؟ -
این پست پاک شده!
-
%(#ff0000)[گزاره]
%(#00ff00)[در زنی بالغ و سالم بهنگام زایمان به طور قطع پس از خروج جنین ، جفت و بند ناف در ادامه انقباضات خارج میشوند]
-
%(#ff0000)[گزاره]
%(#00ff00)[در زنی بالغ و سالم بهنگام زایمان به طور قطع پس از خروج جنین ، جفت و بند ناف در ادامه انقباضات خارج میشوند]
@REZA-DOLATSHAA غ میتونه سزارین باشه
-
@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂