هر کی یه گزاره😁😁😁
-
در انسان یاخته های بخش قشری کلیه همانند یاخته های بخش قشری غده فوق کلیه در مرحله اول تنفس یاخته ای %(#d500ff)[به منظور تولید شکل یونی یک اسید سه کربنی عالی بدون فسفات] NAD+را به مصرف می رساند
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم@Soniaaa
حل شد ✅ -
در انسان یاخته های بخش قشری کلیه همانند یاخته های بخش قشری غده فوق کلیه در مرحله اول تنفس یاخته ای %(#d500ff)[به منظور تولید شکل یونی یک اسید سه کربنی عالی بدون فسفات] NAD+را به مصرف می رساند
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم -
گزاره
در زنی بالغ که دو اووسیت ثانویه در یک دوره با هم به لوله رحمی آزاد شده اند، به طور قطع دو قلو های ناهمسان ایجاد میشوند. -
گزاره
در زنی بالغ که دو اووسیت ثانویه در یک دوره با هم به لوله رحمی آزاد شده اند، به طور قطع دو قلو های ناهمسان ایجاد میشوند. -
@REZA-DOLATSHAA آفرین درست گفتی
اما فرض کن اسپرم هم بیاد😁 -
Paŕsa خب بیاد هم ممکنه لقاح اتفاق نیفته
الان میگه لقاحم اتفاق افتاده 😑 ببین چقد تو مخه ( سلطان یاری 😂 )@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
اما فرض کن لقاح هم اتفاق افتاده😂(خداییش الکی اذیتت کنم)
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂 -
@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂Paŕsa ای بابا 😂
این که گفتی ایجاد میشوند منظورت متولد نیست ؟ اگه هست خب ممکنه مثلا در چار پنج ماهگی جنین سقط شه و هر دلیل دیگه ای
ولی از اونجا که تو تو مخی 😂 ( شوخی ) بعید میدونم تو بگی متولد پس همون ایجاد میگیرم
دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد چون فوقش همین دوتاهم جلوتر از هم جدا بشن ۴ قلو میشن و ۲ تا ۲ تا نا همسان میشن نه ؟ -
%(#ff0000)[گزاره]
%(#00ff00)[در زنی بالغ و سالم بهنگام زایمان به طور قطع پس از خروج جنین ، جفت و بند ناف در ادامه انقباضات خارج میشوند]
@REZA-DOLATSHAA غ میتونه سزارین باشه
-
@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂 -
Paŕsa ای بابا 😂
این که گفتی ایجاد میشوند منظورت متولد نیست ؟ اگه هست خب ممکنه مثلا در چار پنج ماهگی جنین سقط شه و هر دلیل دیگه ای
ولی از اونجا که تو تو مخی 😂 ( شوخی ) بعید میدونم تو بگی متولد پس همون ایجاد میگیرم
دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد چون فوقش همین دوتاهم جلوتر از هم جدا بشن ۴ قلو میشن و ۲ تا ۲ تا نا همسان میشن نه ؟@REZA-DOLATSHAA خب خب. معلومه خیلی فسفر سوزوندی
اما دقت کن:
یکی از علت های ناباروری، میتونه کمبود اندوخته غذایی تخمک باشه. یعنی لقاح انجام میشه. اما بیچاره تو همون لوله رحم از گرسنگی میمیره(همونطور که دومین جسن قطبی میمیره).
اینطوری جنین اصلا ایجاد هم نمیشه(تخم ایجاد میشه. اما جنین نه)