هر کی یه گزاره

-
@REZA-DOLATSHAA اولی رو میگم غلطه، چون برعکس گفته. یعنی تورم و قرمزی و ... باعث افزایش دمای موضعی میشه. نه اینکه افزایش دما باعث اینا بشه.(در ضمن. قرمزی به خاطر ترشح هیستامینه)
دومی هم میگم غلط، چون هیپوتالاموس باعث ایجاد تب میشه. تب هم دمای عمومی بدن رو افزایش میده. نه دمای موضعی.
سومی هم میگم غلطه. ممکنه آفتاب سوختگی رخ داده باشه(که دیگه از میکروب خبری نیست) -
@REZA-DOLATSHAA اولی رو میگم غلطه، چون برعکس گفته. یعنی تورم و قرمزی و ... باعث افزایش دمای موضعی میشه. نه اینکه افزایش دما باعث اینا بشه.(در ضمن. قرمزی به خاطر ترشح هیستامینه)
دومی هم میگم غلط، چون هیپوتالاموس باعث ایجاد تب میشه. تب هم دمای عمومی بدن رو افزایش میده. نه دمای موضعی.
سومی هم میگم غلطه. ممکنه آفتاب سوختگی رخ داده باشه(که دیگه از میکروب خبری نیست) -
@REZA-DOLATSHAA
ص
غ
غ؟ -
@REZA-DOLATSHAA پس به نظرم درسته
-
Paŕsa کودک میتونه پسر باشه و رگ هایی که وارد کیسه بیضه میشن تغییر دمای موضعی داشته باشن
حال نمودی ؟
@REZA-DOLATSHAA همین به ذهنم رسید. اما کودک اسپرم سازی نمیکنه. پس فعالیت آنزیم هم نداره. پس دما مهم نیست چقدر باشه که آنزیم های اونجا خوب کار کنه
-
@REZA-DOLATSHAA همین به ذهنم رسید. اما کودک اسپرم سازی نمیکنه. پس فعالیت آنزیم هم نداره. پس دما مهم نیست چقدر باشه که آنزیم های اونجا خوب کار کنه
-
@REZA-DOLATSHAA متوجه نشدم
همش رو درست گفتم؟ -
@REZA-DOLATSHAA متوجه نشدم
همش رو درست گفتم؟ -
Paŕsa به اینشم فکر کردم
ولی کلا میاد بیرون که دماش از بدن پایین تر باشه . من فرایند های اسپرم سازی رو برای همین درگیرش نکردم@REZA-DOLATSHAA اینو باید بپرسیم ببینیم چطوریه
-
@Matrix بله آفرین
من هدفم از ۲ گزینه اول این بود فکرتون ببرم التهاب که گزینه سوم اشتباه کنید ، متاسفانه غلط نوشته بودمتحلیلش پایینه
@REZA-DOLATSHAA درسته
-
گزاره
تشخیص بارداری در ماه اول ، اندازه گیری ابعاد جنین برای تعیین سن و جنسیت جنین و همچنین بررسی سلامتی جنین در صوت نگاری بررسی می شود .