هر کی یه گزاره

-
Paŕsa کودک میتونه پسر باشه و رگ هایی که وارد کیسه بیضه میشن تغییر دمای موضعی داشته باشن
حال نمودی ؟
@REZA-DOLATSHAA همین به ذهنم رسید. اما کودک اسپرم سازی نمیکنه. پس فعالیت آنزیم هم نداره. پس دما مهم نیست چقدر باشه که آنزیم های اونجا خوب کار کنه
-
@REZA-DOLATSHAA همین به ذهنم رسید. اما کودک اسپرم سازی نمیکنه. پس فعالیت آنزیم هم نداره. پس دما مهم نیست چقدر باشه که آنزیم های اونجا خوب کار کنه
-
@REZA-DOLATSHAA متوجه نشدم
همش رو درست گفتم؟ -
@REZA-DOLATSHAA متوجه نشدم
همش رو درست گفتم؟ -
Paŕsa به اینشم فکر کردم
ولی کلا میاد بیرون که دماش از بدن پایین تر باشه . من فرایند های اسپرم سازی رو برای همین درگیرش نکردم@REZA-DOLATSHAA اینو باید بپرسیم ببینیم چطوریه
-
@Matrix بله آفرین
من هدفم از ۲ گزینه اول این بود فکرتون ببرم التهاب که گزینه سوم اشتباه کنید ، متاسفانه غلط نوشته بودمتحلیلش پایینه
@REZA-DOLATSHAA درسته
-
گزاره
تشخیص بارداری در ماه اول ، اندازه گیری ابعاد جنین برای تعیین سن و جنسیت جنین و همچنین بررسی سلامتی جنین در صوت نگاری بررسی می شود . -
پروکاریوت ها ویا یوکاریوت ها میتوانند آنزیم برش دهنده ایی داشته باشند که از اطلاعات وراثتی خود ساخته اند
-
@REZA-DOLATSHAA درسته
-
Paŕsa خب دماش میاد پایین چه بخواد چه نخواد چون بیرون از بدنه
ولی تا بلوغ این کاهش دما سودی نمی رسونه به اسپرم سازی چون نداریم ..
@REZA-DOLATSHAA راست میگی
-
گزاره
تشخیص بارداری در ماه اول ، اندازه گیری ابعاد جنین برای تعیین سن و جنسیت جنین و همچنین بررسی سلامتی جنین در صوت نگاری بررسی می شود .@REZA-DOLATSHAA از روی ابعاد، جنسیت رو بفهمن؟