هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فسفات همون فسفره؟
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix @ma-a
-
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انقد حرف زدم گلودردم دارم حتی:||||
-
Seyed sadegh Razavi
ممنون بد نیستم چخبرا؟
سانسورچی
اسطوره
دیجی
دیگه چی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ در تعطیلات عید بسر میبریم
-
@Zahra-HD در گزارش مطالعه دانشجویی
گفته است:
@Alba در تعطیلات عید
.
دعا کنین منم درس بخونم🥲و من نیز هم
برا منم دعا کنید حتما
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi ینی ادم دانشجو باشه و نگران درس نخوندنش تو عید باشه :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
خدایاااا تو رو خدا اینارو درست کن اینا هنوز تو دوران کنکورشون موندنننننننننمبکنیتسکشتسبنکمتکمبمت -
Seyed sadegh Razavi
ممنون بد نیستم چخبرا؟
سانسورچی
اسطوره
دیجی
دیگه چی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ مولتی مدیایی تو پسر
درس مرسا رواله؟
مدرستونو تعطیل کردین یا چی؟ -
@ABR_DJ در تعطیلات عید بسر میبریم
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi
ما رو هم واسه زنگ ریاضی کشوندن مدرسه
-
@Matrix @ma-a
@Matrix فسفر تو طبیعت ب شکل خالص دیده نمیشه
واسه همین فسفات ک po4 سه بار منفیه توی خودش اتم فسفرو داره ولی با اکسیژن پیوند دادن
نه یکی نیستن -
@Matrix فسفر تو طبیعت ب شکل خالص دیده نمیشه
واسه همین فسفات ک po4 سه بار منفیه توی خودش اتم فسفرو داره ولی با اکسیژن پیوند دادن
نه یکی نیستننوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ma-a نه اوکیه
درست گفتم پس
مرسی -
@ABR_DJ مولتی مدیایی تو پسر
درس مرسا رواله؟
مدرستونو تعطیل کردین یا چی؟نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi
درسا هم خوبن
مدرسه هم روز آخرش بود -
@ma-a نه اوکیه
درست گفتم پس
مرسی@Matrix قربونت
-
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی زندگی.. ب کجا میرم چنین شتابان...
با مخ دارم میرم تو دره -
Seyed sadegh Razavi ینی ادم دانشجو باشه و نگران درس نخوندنش تو عید باشه :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
خدایاااا تو رو خدا اینارو درست کن اینا هنوز تو دوران کنکورشون موندنننننننننمبکنیتسکشتسبنکمتکمبمتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey به به سلام مایکل خانم
قبل از هر چیز بابت کدورتای پیش اومده عذر میخوام
انشاالله خودتون بیاید متوجه میشید
تو همین یک ماهی که دانشگاه بودیم خیلییییی درس دادن
تا دلتون بخواد درس مونده برا خوندن
ولی جدا هنوز تو حال و هوای کنکورمو بابت درس نخوندن عذاب وجدان میگیرم -
Seyed sadegh Razavi
درسا هم خوبن
مدرسه هم روز آخرش بودفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ عالی
-
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
الان مود مث اون جوکس تو شادکده جوکیسم..
همون ک ی عکسه بود میگف مشاورا میگن جایی ک همه ترمز میکنن تو گاز بده بعد ماشینه داشت میرفت تو دره.......... -
Seyed sadegh Razavi
ما رو هم واسه زنگ ریاضی کشوندن مدرسه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ تو یکی حقته
-
Seyed sadegh Razavi ینی ادم دانشجو باشه و نگران درس نخوندنش تو عید باشه :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
خدایاااا تو رو خدا اینارو درست کن اینا هنوز تو دوران کنکورشون موندنننننننننمبکنیتسکشتسبنکمتکمبمتنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey همیشه خدا نعمت رو به کسایی میده که قدر نمیدونن
-
Michael Vey به به سلام مایکل خانم
قبل از هر چیز بابت کدورتای پیش اومده عذر میخوام
انشاالله خودتون بیاید متوجه میشید
تو همین یک ماهی که دانشگاه بودیم خیلییییی درس دادن
تا دلتون بخواد درس مونده برا خوندن
ولی جدا هنوز تو حال و هوای کنکورمو بابت درس نخوندن عذاب وجدان میگیرمنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi منم ازت عذر میخوام با اینکه هنوز سر حرفم هستم (
) ولی خییلی تند رفتم
میفهممممم.. ولی از تعطیلاتت لذت ببر جان منننننن
الان فک کن من 5م و 12م فروردین گزینه دو دارم:||5م کل دهم و 12م کل یازدهم! مبتمبیتاتممیتک
-
@ABR_DJ تو یکی حقته
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi بیشعور یکم به حق رفیقت باش
-
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوز آدمای با شخصیت پیدا میشن...
-
هنوز آدمای با شخصیت پیدا میشن...
@Matrix یکیش خودت