هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ وقتی به من میگی ماله کش و اینا
دیس بکش رو هم پذیرا باش
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi من منظورم و گفتم تو منحرفی
-
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هنوز آدمای با شخصیت پیدا میشن...
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix یکیش خودت
منو میگه عههه.. مگه ن؟
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey خود مهشیدم گفتم
-
Michael Vey اره دقیقا با شما بودم که از هم عذرخواهی و رفع کدورت کردین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix دوست نداشتم کسی ازم دلخور باشه
و اینکه خب بعدا فهمیدم که تا حدودی مقصر بودم
جا داشت عذرخواهی کنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیلی جالبه
-
@Matrix دوست نداشتم کسی ازم دلخور باشه
و اینکه خب بعدا فهمیدم که تا حدودی مقصر بودم
جا داشت عذرخواهی کنمنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi بله
درسته -
بیای یسری حرف بزنی و بری
-
Michael Vey اره دقیقا با شما بودم که از هم عذرخواهی و رفع کدورت کردین
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix عههههههههههههه... واقعا با ما بودیی؟ تنتایساسشا
هیممممم:*> داوش گلمه صادق بمولا عذاب وجدان داشتم تو این چن وقت و سعی میکردم با لایک دادن پیامای خوبش ازش عذرخواهی کنم -
Seyed sadegh Razavi من منظورم و گفتم تو منحرفی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ آررره میدونم....
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی یچیزیو خوب یاد گرفتم!
برای ثابت کردن خودت نیاز نیست توضیح زیادی برای بقیه بدی!!! بزار هرجور که دوست دارن فکر کنن. خودتو نیاز نیست الکی اذیت کنی!!!
-
@Matrix عههههههههههههه... واقعا با ما بودیی؟ تنتایساسشا
هیممممم:*> داوش گلمه صادق بمولا عذاب وجدان داشتم تو این چن وقت و سعی میکردم با لایک دادن پیامای خوبش ازش عذرخواهی کنمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هیممممم:*> داوش گلمه صادق بمولا عذاب وجدان داشتم تو این چن وقت و سعی میکردم با لایک دادن پیامای خوبش ازش عذرخواهی کنمارادت دارم خدمتتون
کارِتون درسته شما
-
@ABR_DJ آررره میدونم....
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi گفتم اگه مشکل داری بیا پیوی بگو
-
هیممممم:*> داوش گلمه صادق بمولا عذاب وجدان داشتم تو این چن وقت و سعی میکردم با لایک دادن پیامای خوبش ازش عذرخواهی کنمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey عههههههه بازم توووووو
-
Seyed sadegh Razavi گفتم اگه مشکل داری بیا پیوی بگو
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ نه بابا چه مشکلی
-
Michael Vey عههههههه بازم توووووو
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اه اه اه تووووووو...
-
هیممممم:*> داوش گلمه صادق بمولا عذاب وجدان داشتم تو این چن وقت و سعی میکردم با لایک دادن پیامای خوبش ازش عذرخواهی کنمنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey بله
میدونم خیلی مهربونی -
Matin Mousavi 1 اه اه اه تووووووو...
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey مگه .....دیدی
اه اه چیه
-
هیممممم:*> داوش گلمه صادق بمولا عذاب وجدان داشتم تو این چن وقت و سعی میکردم با لایک دادن پیامای خوبش ازش عذرخواهی کنمMichael Vey خودا
️
-
@ABR_DJ نه بابا چه مشکلی
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi خب هی دیگه موضوع ماله کشی رو نکش وسط
میدونی اصن چی شد اینو گفتم آهنگ قناری مهدی یاریان یه جاش میگه:
مارو دیدی تو لنز چشمی پیاده میشیم از بنز مشکی
کوبایی رو لبامونه ته دلت میگی بابا خیلی عشقی
.
این رو این یه تیکه بود منم داشتم در مورد تو حرف میزدم و برام عجیب بود که روز اول دانشگاه امتحان داری و بخاطر همین اینو گفتم -
Seyed sadegh Razavi خب هی دیگه موضوع ماله کشی رو نکش وسط
.
این رو این یه تیکه بود منم داشتم در مورد تو حرف میزدم و برام عجیب بود که روز اول دانشگاه امتحان داری و بخاطر همین اینو گفتمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi خب هی دیگه موضوع ماله کشی رو نکش وسط
سعی میکنم
.
این رو این یه تیکه بود منم داشتم در مورد تو حرف میزدم و برام عجیب بود که روز اول دانشگاه امتحان داری و بخاطر همین اینو گفتمچه باحال