هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Matin Mousavi 1 حالا نه اینکه کلا توجه نکنی ولی خب با عقل و منطق اگر جور میومد اوکی Alzahra هرکاری که به بقیه ضرری نرسونی عیبی نداره  مثلا من تو خیابون راه برم و بستنی بخورم به کسی ضرری میرسونم؟ 
- 
Alzahra هرکاری که به بقیه ضرری نرسونی عیبی نداره  مثلا من تو خیابون راه برم و بستنی بخورم به کسی ضرری میرسونم؟ Matin Mousavi 1 به کسی ضرر نمیرسونه ولی خب اگه برای مسخره بازی و منحرف بازی باشه زشته   
- 
Matin Mousavi 1 توجه نمیکنم ولی حرفایی ک میزنن خجالت اوره واقعا     
 و حال به هم زن  @CBC هرکی هرچی میخواد بگه  به قطع مشکلی داره خودش که داره اون حرفو میزنه  پای کمبوداش بزار 
- 
Matin Mousavi 1      
 حالا شاید از این نظر گفته ک مثلا یکی هس پولشو نداره و وقتی میبینه غمگین میشه:(@CBC نه باووو  
- 
Matin Mousavi 1 به کسی ضرر نمیرسونه ولی خب اگه برای مسخره بازی و منحرف بازی باشه زشته   Alzahra باووو مسخره بازی کجا بود  من که نمیتونم برا یه بستنی بشینم تو بستنی فروشی یه ساعت خو   
- 
@CBC چمیدونم میگه عیبه بقیه میبینن زشته  Matin Mousavi 1 من ک خودم میخورم برام مهم نیس ولی هر چی یجوره حاجی مگ حالم خوب نی بخاطر نگاه کسی ک هیچ وقت ندیدم و نخواهم دید خودمو اذیت کنم 
- 
Alzahra باووو مسخره بازی کجا بود  من که نمیتونم برا یه بستنی بشینم تو بستنی فروشی یه ساعت خو   
- 
Matin Mousavi 1 من ک خودم میخورم برام مهم نیس ولی هر چی یجوره حاجی مگ حالم خوب نی بخاطر نگاه کسی ک هیچ وقت ندیدم و نخواهم دید خودمو اذیت کنم @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Matin Mousavi 1 من ک خودم میخورم برام مهم نیس ولی هر چی یجوره حاجی مگ حالم خوب نی بخاطر نگاه کسی ک هیچ وقت ندیدم و نخواهم دید خودمو اذیت کنم چیشد اینجاشو نفهمیدم  
- 
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Matin Mousavi 1 من ک خودم میخورم برام مهم نیس ولی هر چی یجوره حاجی مگ حالم خوب نی بخاطر نگاه کسی ک هیچ وقت ندیدم و نخواهم دید خودمو اذیت کنم چیشد اینجاشو نفهمیدم  Matin Mousavi 1 میگی زشته یا نه ؟ 
 میگم نگاه کسی ک هیچ وقت ندیدمش و قراره ی ثانیه بستنی خوردن منو ببینه و باز نبینمش برام مهم نی
- 
Michael Vey اصلا خیییلی خوبه  خدایی با همه فرق داری   Matin Mousavi 1 چرا همه همینو میگن بهم  منم یکی مث همه منم یکی مث همه 
- 
همین که دغدغه حل بهارانه(پیک شادی) رو ندارم 
 خدایا شکرت
- 
@CBC تو زیپای مخفی کیف (اون جیبا و یزپایی ک توی خود کیفن) 
 لا کش شلوار 
- 

نقاشیشو 🥲 
- 
@CBC آقا چرا بده خدایی  با دوستم رفتیم بیرون میگم من میخوام بستنی بخورم تو چی؟؟؟ میگه حاجی عیبه راه بری و بستنی بخوری! منم که کاریو که دوست دارمو انجام میدم   Matin Mousavi 1 من میخورم شخصا  
- 
Alzahra هرکاری که به بقیه ضرری نرسونی عیبی نداره  مثلا من تو خیابون راه برم و بستنی بخورم به کسی ضرری میرسونم؟ Matin Mousavi 1 تو یحتمل خیلی بچه پاک و معصومی هستی ولی بقیه نیستن  
- 
Matin Mousavi 1 تو یحتمل خیلی بچه پاک و معصومی هستی ولی بقیه نیستن  
- 
Alzahra هرکاری که به بقیه ضرری نرسونی عیبی نداره  مثلا من تو خیابون راه برم و بستنی بخورم به کسی ضرری میرسونم؟ Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Alzahra هرکاری که به بقیه ضرری نرسونی عیبی نداره  مثلا من تو خیابون راه برم و بستنی بخورم به کسی ضرری میرسونم؟ آره دگ بچه کوچوها میبینن دلشون میخواد میوفتن ب دامن مادر منم بستنی میخوام و داستان میش برا پدره یا مادره  
- 
@CBC هرکی هرچی میخواد بگه  به قطع مشکلی داره خودش که داره اون حرفو میزنه  پای کمبوداش بزار Matin Mousavi 1 صیحیح 
- 
@CBC تو زیپای مخفی کیف (اون جیبا و یزپایی ک توی خود کیفن) 
 لا کش شلوار 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجی خودت درست کردی ؟ اره   برا اولین بارررررر برا اولین باررررررحاجی تو هم پیام نور میری ک سرباز نری بعد کنکور بدی ؟ اره زیست مولکولی سلولی یا زیست سلولی مولکولی  زیست سلولی بگو   
 همون ژنتیک بگو  
 ترم چندی؟ترم دو  هم ترمیم که   @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: حاجی خودت درست کردی ؟ اره   برا اولین بارررررر برا اولین باررررررحاجی تو هم پیام نور میری ک سرباز نری بعد کنکور بدی ؟ اره زیست مولکولی سلولی یا زیست سلولی مولکولی  زیست سلولی بگو   
 همون ژنتیک بگو  
 ترم چندی؟ترم دو  هم ترمیم که   من نمیرم اصلا  دارم برا کنکور میخونم دارم برا کنکور میخونم

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️