هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سانیا بادمجون بدت میاد تو هم ؟ 
 @Albaوای من عاشق بادمجونم @Alba منممم  
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سانیا بادمجون بدت میاد تو هم ؟ 
 @Albaوای من عاشق بادمجونم 
- 
 @Albaوای من عاشق بادمجونم @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سانیا بادمجون بدت میاد تو هم ؟ 
 @Albaوای من عاشق بادمجونم آهی از ته دل 
- 
@Alba منممم  @Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba منممم  وای ترشی بادمجون 
 کشک بادمجون با پیاز داغ فراوون
 آخ مادررر
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سانیا بادمجون بدت میاد تو هم ؟ 
 @Albaوای من عاشق بادمجونم آهی از ته دل پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سانیا بادمجون بدت میاد تو هم ؟ 
 @Albaوای من عاشق بادمجونم آهی از ته دل عه یه مورد تفاوت   
- 
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba منممم  وای ترشی بادمجون 
 کشک بادمجون با پیاز داغ فراوون
 آخ مادررر@Alba کشک بادمجون نه 
 گوجه بادمجون خوبه 
- 
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba بیا بوشهر هم یخ در بهشتای خوبی داریم بادمجون هم ک دگ معروفه ... قسمتم نشده اون سمتا بیام 
 ولی حتما 
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fateme-goli 
 چند تا دارین؟ منظورم درختشهحدودا ۱۵۰۰ 
- 
@Alba کشک بادمجون نه 
 گوجه بادمجون خوبه @Matrix 
 اتفاقا به خاطر همین از بادمجون متنفر شدم :///
- 
@Alba کشک بادمجون نه 
 گوجه بادمجون خوبه @Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba کشک بادمجون نه 
 گوجه بادمجون خوبه توش غوره باشه ترش شه میخورم  
- 
@Danial-al نخند  
- 
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba بیا بوشهر هم یخ در بهشتای خوبی داریم بادمجون هم ک دگ معروفه ... قسمتم نشده اون سمتا بیام 
 ولی حتما 
- 
@Matrix 
 اتفاقا به خاطر همین از بادمجون متنفر شدم :///
- 
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba کشک بادمجون نه 
 گوجه بادمجون خوبه توش غوره باشه ترش شه میخورم  @Alba چشم غوره ام میریزم  
- 
@Danial-al نخند  
- 
شیر برنج کی دوست داره ؟  
 کی بدش میاد
- 
@Alba چشم غوره ام میریزم  
- 
شیر برنج کی دوست داره ؟  
 کی بدش میادپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شیر برنج کی دوست داره ؟  
 کی بدش میادمن شیر برنج و شله زرد بدم میاد 
 فراریم 
- 
@Alba کدو منم 
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fateme-goli 
 چند تا دارین؟ منظورم درختشهحدودا ۱۵۰۰ 

|
 |

شعردانه
شعردانه