هر کی یه گزاره

-
بچه ها این غلطه
چون نوشتیم در یک انسان سالم و بالغ نگفتیم مرد
زنان که بیضه ندارن باعث کاهش دما بشه
طبق مطالبی که تو کتاب داریم تنها کاهش دما مختص به بیضه اس@0Farzam0
خو چ ربطی داره الان مثلا التهاب رو بدن یک زن باعث افزایش دمای اون نقطه میشه ب مرور زمان با گردش خون دماش میاد پایین -
بچه ها این غلطه
چون نوشتیم در یک انسان سالم و بالغ نگفتیم مرد
زنان که بیضه ندارن باعث کاهش دما بشه
طبق مطالبی که تو کتاب داریم تنها کاهش دما مختص به بیضه اس@0Farzam0
درود بر تو -
حتی کتاب گفته یکسان کردن دمای نواحی مختلف این یعنی هم میتونه زیاد کنه هم کم
-
@0Farzam0
خو چ ربطی داره الان مثلا التهاب رو بدن یک زن باعث افزایش دمای اون نقطه میشه ب مرور زمان با گردش خون دماش میاد پایین -
خب وقتی یجایی خیلی گرم باشه جریان خون باعث میشه با بقیه نقاط بدن هم دما بشه و دماش بیاد پایین و بالعکس
کیسه بیضه در مردان هم میشه اشاره زد@Soniaaa
البته به نظرم شاید طراح بتونه نظر شما رو درباره احتمال اولتون در نظر بگیره و گزاره رو درست
یعنی در زنان هم ممکنه در جایی خیلی دما بالا باشه باعث کم شدن دمای اونجا بشه -
آقا الان بذارید پیش بینی کنم
میرین یه صفحه از فصل چهار میارید وظیفه خون ولی اون با فصل هفت جور در نمیاد@0Farzam0
با فصل هفت جور در میاد
طراح حواسش نبوده ب قید کتاب -
میرین یه صفحه از فصل چهار میارید وظیفه خون ولی اون با فصل هفت جور در نمیاد -
میرین یه صفحه از فصل چهار میارید وظیفه خون ولی اون با فصل هفت جور در نمیاد -
@0Farzam0 خب گقتی در بدن یک انسان میتونه زن باشه یا مرد قید کلی نداره که بنظرم درسته در ثانیی این گفته یا این یا اون این تحلیل از کجا اومد که وقتی میگن یا این یا اون باید دوتاشم باشه یکیشم نیاشه غلطه اینو یکی به من بگه ؟
-
@0Farzam0 خب گقتی در بدن یک انسان میتونه زن باشه یا مرد قید کلی نداره که بنظرم درسته در ثانیی این گفته یا این یا اون این تحلیل از کجا اومد که وقتی میگن یا این یا اون باید دوتاشم باشه یکیشم نیاشه غلطه اینو یکی به من بگه ؟
-
Rahman Aa
خب ب نتیجه رسیدیم ک گزاره گیر داره دیگه صرفا نکته کیسه بیضه مد نظر طراح بوده میخواسته یجوری ازش سوال بده حواسش نبوده ب نظر من ب بقیه جاها -
Rahman Aa
خب عزیز من قصد مردم آزاری ندارم که
خودمم نفهمیدم که اوردم انیجا
اوردم اینجا روشون بحث کنیم نتیجه خوب بگیریم@0Farzam0 خب میدونم فرزام دارم میگم این تحلیلی که تو کردی گفتی یا این یا اون من میگم اینو کی گفته بهت چون برا من سوال شد الان تو میگی زن باشه دمارو افزایش میده دیگه کاهش نمیده پس غلطه من میگم این دید که اینجوریی بگیو کی گفته بهت اینو نمیفهمم
-
@0Farzam0 خب میدونم فرزام دارم میگم این تحلیلی که تو کردی گفتی یا این یا اون من میگم اینو کی گفته بهت چون برا من سوال شد الان تو میگی زن باشه دمارو افزایش میده دیگه کاهش نمیده پس غلطه من میگم این دید که اینجوریی بگیو کی گفته بهت اینو نمیفهمم
-
آقا الان من یه چیزی میگم ببیند درسته یا نه گیرنده نوریی چشم میتواند سلول عصبی تمایز یافته باشد یا نباشد این الان غلطه ؟
Rahman Aa
گیرنده نوری خب تمایز یافته بودن دیگه نباشد از کجا اومد ؟ -
آقا الان من یه چیزی میگم ببیند درسته یا نه گیرنده نوریی چشم میتواند سلول عصبی تمایز یافته باشد یا نباشد این الان غلطه ؟