هر کی یه گزاره

-
@0Farzam0 خب گقتی در بدن یک انسان میتونه زن باشه یا مرد قید کلی نداره که بنظرم درسته در ثانیی این گفته یا این یا اون این تحلیل از کجا اومد که وقتی میگن یا این یا اون باید دوتاشم باشه یکیشم نیاشه غلطه اینو یکی به من بگه ؟
-
@0Farzam0 خب گقتی در بدن یک انسان میتونه زن باشه یا مرد قید کلی نداره که بنظرم درسته در ثانیی این گفته یا این یا اون این تحلیل از کجا اومد که وقتی میگن یا این یا اون باید دوتاشم باشه یکیشم نیاشه غلطه اینو یکی به من بگه ؟
-
Rahman Aa
خب ب نتیجه رسیدیم ک گزاره گیر داره دیگه صرفا نکته کیسه بیضه مد نظر طراح بوده میخواسته یجوری ازش سوال بده حواسش نبوده ب نظر من ب بقیه جاها -
Rahman Aa
خب عزیز من قصد مردم آزاری ندارم که
خودمم نفهمیدم که اوردم انیجا
اوردم اینجا روشون بحث کنیم نتیجه خوب بگیریم@0Farzam0 خب میدونم فرزام دارم میگم این تحلیلی که تو کردی گفتی یا این یا اون من میگم اینو کی گفته بهت چون برا من سوال شد الان تو میگی زن باشه دمارو افزایش میده دیگه کاهش نمیده پس غلطه من میگم این دید که اینجوریی بگیو کی گفته بهت اینو نمیفهمم
-
@0Farzam0 خب میدونم فرزام دارم میگم این تحلیلی که تو کردی گفتی یا این یا اون من میگم اینو کی گفته بهت چون برا من سوال شد الان تو میگی زن باشه دمارو افزایش میده دیگه کاهش نمیده پس غلطه من میگم این دید که اینجوریی بگیو کی گفته بهت اینو نمیفهمم
-
آقا الان من یه چیزی میگم ببیند درسته یا نه گیرنده نوریی چشم میتواند سلول عصبی تمایز یافته باشد یا نباشد این الان غلطه ؟
Rahman Aa
گیرنده نوری خب تمایز یافته بودن دیگه نباشد از کجا اومد ؟ -
آقا الان من یه چیزی میگم ببیند درسته یا نه گیرنده نوریی چشم میتواند سلول عصبی تمایز یافته باشد یا نباشد این الان غلطه ؟
-
@Soniaaa نه خب من الان گیرم رو این تحلیل یا تو تستا وقتی طراح میگه یا این یا اون با چه دیدی بهش نیگاه میکنید اینو یکی به من بگه دمش گرم
Rahman Aa
این مثل گزاره فرزام نیستش این غلطه بعدم گیری نداری ک قشنگ حمله رو بخون معنیشو میفهمی منظورش همشونه یا یکیش کافیه -
گزاره : دریوکاریوت ها یا پروکاریوت ها میتوان آنزیم لیگازی دید که از رروی اطلاعات ژن یاخته ساخته شده است (گزاره سنجش آزمون جامع سال قبلش بود فک میکنم )
Rahman Aa
درسته ؟ -
Rahman Aa
چون میتوان دید در پروکاریوت ها و یوکاریوت ها -
Rahman Aa
نه حالا جدی بگم من این گزاره رو با اینک نمیدونم کجا میشه دید درست میگیرم چون کتاب بحث باکتری کرده طراح قصدش از پرسیدن این حس میکنم همون اشاره ب یوکاریون باشه بخواد ی نکته بگخ -
Rahman Aa
خب اونم وقتی میخوای دنای یوکاریوت رو ببری این ژنو بزاری اونجا میتونی تو اون لحظه برش دهنده رو ببینی توش -
@0Farzam0 خب میدونم فرزام دارم میگم این تحلیلی که تو کردی گفتی یا این یا اون من میگم اینو کی گفته بهت چون برا من سوال شد الان تو میگی زن باشه دمارو افزایش میده دیگه کاهش نمیده پس غلطه من میگم این دید که اینجوریی بگیو کی گفته بهت اینو نمیفهمم
Rahman Aa
ببین
نگفته در انسان می تواند باعث افزایش یا کاهش شود.
گفته در انسان باعث افزایش یا کاهش می شود. به نوعی حاوی یک قید است.
مثل اینه که بگی در انسان (سالم بودن یا نبودنش رو چیزی نگفته) کروموزوم بیست و یک سه تاست. این غلطه ولی اگه بگه کروموزوم بیست و یک می تواند سه تا باشد درسته.هر چند فکر می کنم می تونست بهتر مطرح کنه سوال رو
درست شد؟