هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی من اصیل اصیلم بانو
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا من با شما حرفی ندارم
-
@Valicheki
کارتون موز رو نگی نمیشه ؟؟!؟
بگو یه سبد طلا!
چرا کلاس من رو میاری پایین ؟نه نمیشه بزار همه واقعیتو بدونن
دست تقدیر جدات کرد...وگرنه الان پیش مابودیدیگه خودت میدونی من چقدر معنوی ام ......
این 30 تومنم دیگه زلزله زده ام هوا سردهای خدا...من به تین جمله که میگی زلزله زدم هم خندم میگیره هم کلی غمگین میشم
منفی 30 ! سردمه هیزم میخرم
بیا ریختم حسابت کچلم کردی
@Valicheki
دست تقدیر خوب کرد جدام کرد از دست تو
میگم پیکی بلایندرز دیدیم میگه خیال بافی نکن !!ولی بعضی ها هنوز هم سختی میکشن ... خونه هاشون تخریب شده .....
خدا کمک حال همشون باشه .....
داداش گلم ! برگردوندم تو حسابت .... من این جور واریز وجه رو دوست ندارم به زور میفرستی!!
تو باید اگاه باشی که من نیازمندم نه اینکه من به تو بگم -
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی گفتم خودم لقبامو
خب خب
اینک توجه شما را به لقب ماتریکس جلب می کنمخانوم حساس ،خانوم پرنده
اگه گفتید چرا پرنده ؟نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
️
-
اصلا من با شما حرفی ندارم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dulcet
ببخشید اگه منشن ها رو دیر جواب میدم ،منشن ها زیاده اصلا ندیدم ،سعی می کنم دفعه دیگه زود جواب بدم -
@Matrix
نمی دونم چطوری بابت این لقب زیبا ازت تشکر کنمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی تشکر لازم نیست کلم پیچ عزیز
-
@Dulcet
ببخشید اگه منشن ها رو دیر جواب میدم ،منشن ها زیاده اصلا ندیدم ،سعی می کنم دفعه دیگه زود جواب بدمپرستو بابایی
خواهش میکنم
فال بگیرم براتون؟ -
@Valicheki
میگم پیکی بلایندرز دیدیم میگه خیال بافی نکن !!ولی بعضی ها هنوز هم سختی میکشن ... خونه هاشون تخریب شده .....
خدا کمک حال همشون باشه .....
داداش گلم ! برگردوندم تو حسابت .... من این جور واریز وجه رو دوست ندارم به زور میفرستی!!
تو باید اگاه باشی که من نیازمندم نه اینکه من به تو بگمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Valicheki
میگم پیکی بلایندرز دیدیم میگه خیال بافی نکن !!نه من اشتباه کردم
حضرت کیلین مورفی را عشق استولی بعضی ها هنوز هم سختی میکشن ... خونه هاشون تخریب شده .....
خدا کمک حال همشون باشه .....ایشالا🥲
تو باید اگاه باشی که من نیازمندم نه اینکه من به تو بگمآقا من بگم درک کردم راضی میشی؟
بازم زدم ۳۰ تومنو
دوباره پس نفرستیااااا....دیگه بهت نمیدمااااا -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dulcet
من کلا خیلی زبان تورکی رو دوست دارم -
پرستو بابایی
خواهش میکنم
فال بگیرم براتون؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dulcet
ممنون میشم
البته اینجا نگیدش -
@Valicheki
میگم پیکی بلایندرز دیدیم میگه خیال بافی نکن !!نه من اشتباه کردم
حضرت کیلین مورفی را عشق استولی بعضی ها هنوز هم سختی میکشن ... خونه هاشون تخریب شده .....
خدا کمک حال همشون باشه .....ایشالا🥲
تو باید اگاه باشی که من نیازمندم نه اینکه من به تو بگمآقا من بگم درک کردم راضی میشی؟
بازم زدم ۳۰ تومنو
دوباره پس نفرستیااااا....دیگه بهت نمیدمااااا@Valicheki
احسنت
نه من این درک کردن رو دوست ندارم ....
دیگه برنمیگرده
بندری خریدم -
@Valicheki
احسنت
نه من این درک کردن رو دوست ندارم ....
دیگه برنمیگرده
بندری خریدمنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dulcet
نوش جونت -
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی گفتم خودم لقبامو
خب خب
اینک توجه شما را به لقب ماتریکس جلب می کنمخانوم حساس ،خانوم پرنده
اگه گفتید چرا پرنده ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه ها لقب زهرا رو دیدید همه ؟!
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آروم کنندس
مُسککنه. -
@Dulcet
ممنون میشم
البته اینجا نگیدشپرستو بابایی
124 هزارتومن با 50 درصد تخفیف 122 هزار تومن
تمایل دارید بفرستم پیوی؟ -
بچه ها لقب زهرا رو دیدید همه ؟!
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهپرستو بابایی
وسواس؟
آبجی خناس؟
️
-
پرستو بابایی تشکر لازم نیست کلم پیچ عزیز
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix
-
بچه ها لقب زهرا رو دیدید همه ؟!
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی کلم پیچو بزار امضات:)))
منم پرنده رو میزارم:)))) -
@Valicheki
ممنون ..... گفتم فلفلش رو زیاد کنه
میخوای برات بخرم ؟ -
پرستو بابایی
124 هزارتومن با 50 درصد تخفیف 122 هزار تومن
تمایل دارید بفرستم پیوی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dulcet
نه نه اصلا راضی به زحمت نیستم -
پرستو بابایی کلم پیچو بزار امضات:)))
منم پرنده رو میزارم:))))فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix
باشههه