هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ma-a
ما داریم ب این نتیجه میرسیم ک ب مهمونا بگیم از 10 فروردین بیان عید دیدنی والا تموم نمیشه@Soniaaa عید امسال ماه رمضان هست انشاالله که نمیان
-
پروردگارا رحم کن من با اون درصدای دی ام
و با این نخوندنا
دارم میترسم -
@ma-a
من احتمالا مامانم اینا برن
ما چون زیاده جمعیتمون هر شب همههههه خونه ی نفر میریم و خب انگار میشه تا خود سیزده بدر هر شب مهمونی :// -
بعید میدونم کسی روزه بگیره
-
@ma-a
من احتمالا مامانم اینا برن
ما چون زیاده جمعیتمون هر شب همههههه خونه ی نفر میریم و خب انگار میشه تا خود سیزده بدر هر شب مهمونی ://@Soniaaa منم ۵ تا خاله ۴ تا دایی مادربزرگ اقوام جدید….
-
بابا حداقل میاید شام اینا نمونید
-
البته در حالت عادی من شدیدا پایه مهمونیم ولی خب کنکور ...
-
@Soniaaa اره کیف میده
-
دارم میترسم
-
واییییی
-
Farhadd خوشحالی که کرونا گرفته فرهاد؟
-
@0yasin-sh0 نه بابا یاسین جان .....
من با اقا امیررضا شوخی دارم ....
قبلا هم با ایشون سر سرماخوردگیشون خندیدیمFarhadd نه خواستم یاد اوری کنم که اگر خیلی خوشحالی یاد نره که من گردن قراره بدم به مردم ناهار
-
خونه تکونی
-
چیه اخه
-
ایح ایح
-
مودم اینه ک انقد این اهنگو گوش کنم تا ازش متنفر بشم
️
-
هوا چرا هم سرده هم گرمه
-
Farhadd نه خواستم یاد اوری کنم که اگر خیلی خوشحالی یاد نره که من گردن قراره بدم به مردم ناهار
-
الان من لباس گرم بپوشم یا لباس خنک
-
بچه ها این اطلاعیه جدید راسته ؟!
برگزاری امتحانات دو عنوان درس رشته های شاخه نظری به صورت هماهنگ کشوری
با اعلام وزارت آموزش و پرورش و در راستای اجرای ماده ۴۲ آئین نامه آموزشی دوره دوم متوسطه، امتحانات پایانی نوبت دوم و شهریور ماه دو ماده درسی پایه های دهم و یازدهم شاخه نظری (رشته های ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی) به صورت هماهنگ کشوری برگزار می شود.
نام درس و رشته تحصیلی را در تصویر ببینید. به زودی بخشنامه مربوطه و تاریخ دقیق امتحانات به مدارس ارسال خواهد شد. با هدف ایجاد آمادگی لازم در دانش آموزان و برنامه ریزی جهت کسب نتایج مطلوب، عناوین دروس مورد نظر اعلام گردید.
دانش-آموزان-آلاء
یازدهم@m-mahdi-kavoosi
فکرنمیکنم