هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چیه اخه
-
ایح ایح
-
مودم اینه ک انقد این اهنگو گوش کنم تا ازش متنفر بشم
️
-
هوا چرا هم سرده هم گرمه
-
@Farhadd نه خواستم یاد اوری کنم که اگر خیلی خوشحالی یاد نره که من گردن قراره بدم به مردم ناهار
-
الان من لباس گرم بپوشم یا لباس خنک
-
بچه ها این اطلاعیه جدید راسته ؟!
برگزاری امتحانات دو عنوان درس رشته های شاخه نظری به صورت هماهنگ کشوری
با اعلام وزارت آموزش و پرورش و در راستای اجرای ماده ۴۲ آئین نامه آموزشی دوره دوم متوسطه، امتحانات پایانی نوبت دوم و شهریور ماه دو ماده درسی پایه های دهم و یازدهم شاخه نظری (رشته های ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی) به صورت هماهنگ کشوری برگزار می شود.
نام درس و رشته تحصیلی را در تصویر ببینید. به زودی بخشنامه مربوطه و تاریخ دقیق امتحانات به مدارس ارسال خواهد شد. با هدف ایجاد آمادگی لازم در دانش آموزان و برنامه ریزی جهت کسب نتایج مطلوب، عناوین دروس مورد نظر اعلام گردید.
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@m-mahdi-kavoosi
فکرنمیکنم
-
عجب گیری افتادیما
-
@Farhadd دوباره؟هاردا؟
-
@Farhadd
میخواستم بیام بپرسم سالمی یا نه ک دیدم سالمی خداروشکر -
@Farhadd
-
بچه ها این اطلاعیه جدید راسته ؟!
برگزاری امتحانات دو عنوان درس رشته های شاخه نظری به صورت هماهنگ کشوری
با اعلام وزارت آموزش و پرورش و در راستای اجرای ماده ۴۲ آئین نامه آموزشی دوره دوم متوسطه، امتحانات پایانی نوبت دوم و شهریور ماه دو ماده درسی پایه های دهم و یازدهم شاخه نظری (رشته های ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی) به صورت هماهنگ کشوری برگزار می شود.
نام درس و رشته تحصیلی را در تصویر ببینید. به زودی بخشنامه مربوطه و تاریخ دقیق امتحانات به مدارس ارسال خواهد شد. با هدف ایجاد آمادگی لازم در دانش آموزان و برنامه ریزی جهت کسب نتایج مطلوب، عناوین دروس مورد نظر اعلام گردید.
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم@m-mahdi-kavoosi
ای وای راسته الان دیدم مدیرمون فرستاااد -
@Farhadd یا علی
-
@Farhadd
میگن تو سلماس و ارومیه و تبریز هم حس شده