هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey اره
برگه سهامون چقدریه؟
یا 1300
یا 700@Matrix نمدونم والا.. امسال ب ما 500 دادن
-
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
لکسوس>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.
@Soniaaa اخ سونیا یک شب منو نرگس(خانوم دوست داشتنی) سر اینکه لکسوس هم پا به پای تویوتا خوبه بحث کردیم
اخر قانع نشد
-
@Matrix نمدونم والا.. امسال ب ما 500 دادن
Michael Vey مام 500 بدبختیم داش
-
@Soniaaa شاید باورت نشه وای من در ب در دنبال پولم تا ی گردنبند فیروزه ای ک ن پسرونه باشه ن دخترونه بگیرم و نسل ب نسل ب نوادگانم بدمش
Michael Vey
من یدونه گردنبند نقره دارم ک نگین آبی روشن داره نمیخری؟ -
@ABR_DJ افرین
-
Michael Vey مام 500 بدبختیم داش
@Danial-al هععععععععععععععی
-
@Matrix نمدونم والا.. امسال ب ما 500 دادن
Michael Vey نمی دونم
ما که نمی گیریم
ولی اخبار گفت -
@ma-a
-
@Soniaaa اخ سونیا یک شب منو نرگس(خانوم دوست داشتنی) سر اینکه لکسوس هم پا به پای تویوتا خوبه بحث کردیم
اخر قانع نشد
@0yasin-sh0
لکسوس خیلی خوشگله خدایی
هیی نرگسسس هم ک نیس دیگه :(( -
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey اره
برگه سهامون چقدریه؟
یا 1300
یا 700چرا برا ماها 500 عه اقوام هم همین دورو بره
@Danial-al ببین اون اوایل خوده دولت نفری 500 سهام داد خوب یک عده رو گفتن 500 بریزید بشه یک میلیون،الان اونایی که یک میلیون هستن رو بیشتر میدن
-
Michael Vey
من یدونه گردنبند نقره دارم ک نگین آبی روشن داره نمیخری؟@Soniaaa منم گردنبند نقره دارم
کلا مودم اینجوریه ک: جواهر نقره و بدل و سنگای قیمتی
سرمایه سکه -
@Soniaaa منم گردنبند نقره دارم
کلا مودم اینجوریه ک: جواهر نقره و بدل و سنگای قیمتی
سرمایه سکهMichael Vey
نه این گردنبند عمرش زیاده شاید 15 سال
بدلیجات زیاد دارم ولی الان یکی دوسالیه دیگه نمیخرم حس میکنم پول ریختم دور -
هعییی من نمد کلاس چندم بودم (یحتمل چهارم پنجم) با پولی ک خودم جمع کرده بودم زنجیر و پلاک طلا خریدم:>>>
-
وای پیشی فرار کرد
-
Michael Vey
نه این گردنبند عمرش زیاده شاید 15 سال
بدلیجات زیاد دارم ولی الان یکی دوسالیه دیگه نمیخرم حس میکنم پول ریختم دور@Soniaaa واووووووووووو.
خب جواهر با عمر زیاد والا گوشواره طلاعه.. ک اونو بعد شاید 10 سال گذاشتن دیگ چن ساله دراوردمتازه فک کن قبل بدنیا اومدن من مامانم میزاشت
-
هعییی من نمد کلاس چندم بودم (یحتمل چهارم پنجم) با پولی ک خودم جمع کرده بودم زنجیر و پلاک طلا خریدم:>>>
Michael Vey من اون مدتی که بورس رو اوج بود کار میکردم با بورس چ دورانی بودش لباس رو با درامد خودم میخردیم خیلی شیرین بودش
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد چن تومن شد؟ 500 هزار تومن.... فک کنم 4 5 گرمیم هس
-
@Soniaaa واووووووووووو.
خب جواهر با عمر زیاد والا گوشواره طلاعه.. ک اونو بعد شاید 10 سال گذاشتن دیگ چن ساله دراوردمتازه فک کن قبل بدنیا اومدن من مامانم میزاشت
Michael Vey
این ب این دلیل سالم مونده ک من گمش کرده بودم و جدیدا پیدا شده -
Michael Vey من اون مدتی که بورس رو اوج بود کار میکردم با بورس چ دورانی بودش لباس رو با درامد خودم میخردیم خیلی شیرین بودش
@0yasin-sh0 وااااووووووووووو