هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Matin Mousavi 1 ببین متین چ بخوای چ نخوای این دختر یک تاثیر تو مکالمه تو میزاره  @0yasin-sh0 این دختر نه و فاطمه!  تاثیرات هم معمولا من رو کسایی که باهاشون هم صحبت میشم میزارم  کسی رو من تاثیر نمیزاره  
- 
@ma-a شدی ۱۰.۱://// 
 چه پربرکت
- 
Matin Mousavi 1 
 ببین دوباره شروع نکنا . 
 من اگر خوبم اگر بد توبرو خود را باش  @Soniaaa    خدایی حال شعر ندارم  تو اگر خوبی و گر بد به منننن چه خوووووو   
- 
@0yasin-sh0 این دختر نه و فاطمه!  تاثیرات هم معمولا من رو کسایی که باهاشون هم صحبت میشم میزارم  کسی رو من تاثیر نمیزاره  Matin Mousavi 1 
 نه الان من از قدرت تهاجمم کم نشده ولی تو تهاجمی شدی برادر  
- 
@0yasin-sh0 این دختر نه و فاطمه!  تاثیرات هم معمولا من رو کسایی که باهاشون هم صحبت میشم میزارم  کسی رو من تاثیر نمیزاره  Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0yasin-sh0 این دختر نه و فاطمه!  تاثیرات هم معمولا من رو کسایی که باهاشون هم صحبت میشم میزارم  کسی رو من تاثیر نمیزاره  این دختر اصطلاحه ولی چشم متین جان فاطمه   
 بابا تاثیر گذار   
- 
Matin Mousavi 1 حلالم باشه….    @ma-a حلالت باشه عاقا ما که بخیل نیستیم    
- 
@Soniaaa    خدایی حال شعر ندارم  تو اگر خوبی و گر بد به منننن چه خوووووو   Matin Mousavi 1 
 منم همینو میگم منتها نمیفهمییدی  
- 
این دختر=ایی کِنجَکه  
- 
Matin Mousavi 1 
 نه الان من از قدرت تهاجمم کم نشده ولی تو تهاجمی شدی برادر  @Soniaaa نه والا من عادیم  من تا حالا تو عمرم یه بار تهاجمی شدم   
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0yasin-sh0 این دختر نه و فاطمه!  تاثیرات هم معمولا من رو کسایی که باهاشون هم صحبت میشم میزارم  کسی رو من تاثیر نمیزاره  این دختر اصطلاحه ولی چشم متین جان فاطمه   
 بابا تاثیر گذار   @0yasin-sh0 عافرین   ما اینیم دیگه  
- 
@Soniaaa نه والا من عادیم  من تا حالا تو عمرم یه بار تهاجمی شدم   Matin Mousavi 1 
 نه تو همیشه تهاجمی بزار بپرسیم
 Farhadd
 مگ ن؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه