هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
شب بخیر دوستان  @Soniaaa 
 @0yasin-sh0ناراحت نشدین که؟ 
 البته بیخود مکنین ناراحت شین  شب خوش    Matin Mousavi 1 شب بخیر متین جان شب خیلی خوب بود خوش گذشت  
 نه بابا جنبه بالاس...
 حالا به جایی بر میخورد خراب نمیکردی؟ 
- 
Matin Mousavi 1 شب بخیر متین جان شب خیلی خوب بود خوش گذشت  
 نه بابا جنبه بالاس...
 حالا به جایی بر میخورد خراب نمیکردی؟ @0yasin-sh0  خوبه! شبت خوش 
- 
Matin Mousavi 1 متین توهم خوب بودی از وقتی با فاطمه هم صحبت شدی خراب شدی    @fateme-goli @fateme-goli@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Matin Mousavi 1 متین توهم خوب بودی از وقتی با فاطمه هم صحبت شدی خراب شدی    @fateme-goli @fateme-goliبه ششیش روس سامورایی به شونصد تا تیکه نامساوی تقسیمات میکنما  
 امروز دوتا بستنی با سس شکلات فراوون خوردم اصن هیییشکی جلو دارم نی
 حواست به خودت باشه   
- 
Farhadd من پشتم به تو گرمه ها  
- 
@SDF خوشحال هرکی که داره از این ادما  
- 
وای خدای من از دوساعت پیش تا الان ۳۰ صفحه حرف زدیین چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @M-an میگم کههه عیدی آلا واسه ما چیه؟ اینم نقل قول زدم که برگردم عقب  
- 
@Soniaaa ایول سونیا    
- 
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Matin Mousavi 1 متین توهم خوب بودی از وقتی با فاطمه هم صحبت شدی خراب شدی    @fateme-goli @fateme-goliبه ششیش روس سامورایی به شونصد تا تیکه نامساوی تقسیمات میکنما  
 امروز دوتا بستنی با سس شکلات فراوون خوردم اصن هیییشکی جلو دارم نی
 حواست به خودت باشه   @Fateme-goli سلام دخی خاله   
 من نمیدونم این یارو چرا این حرف به متین گفت واقعا در عجبم 
 چطوری چخبر؟
- 
@Soniaaa از وقتی با این بشر هم صحبت شدم کلمه های (هااا) (اصنم) تو دهن ما افتاده @0yasin-sh0 اصنم قهرم 🥺 
 گفته باشماااااا 
- 
@M-an 
 باید فکرکنیم 
- 
واکنش من وقتی مادرم بهم میگه شام چی میخوری : 
 باید فکرکنم 
- 
@0yasin-sh0 اصنم قهرم 🥺 
 گفته باشماااااا @Fateme-goli دیدی   
 قهر نکن دخی خاله بستنی میخرم برات هاا 
- 
Matin Mousavi 1 ببین متین چ بخوای چ نخوای این دختر یک تاثیر تو مکالمه تو میزاره  @0yasin-sh0   
- 
@0yasin-sh0 این دختر نه و فاطمه!  تاثیرات هم معمولا من رو کسایی که باهاشون هم صحبت میشم میزارم  کسی رو من تاثیر نمیزاره  Matin Mousavi 1 متین  
 بستنی میخری ؟ 
- 
@0yasin-sh0   @Fateme-goli ویی ترسناک شدی  
- 
Farhadd 
 چرا
- 
@Soniaaa نه والا من عادیم  من تا حالا تو عمرم یه بار تهاجمی شدم   Matin Mousavi 1 همون شب هم حال من چی شد   
- 
@Matrix پیشنهاد من اینه بشینی قشنگ برای خودت بنویسی اگر نخونی و نشی اون چیزی که می خوای بشی، پنج سال دیگت چه شکلیه؟ 
 اگه بده که ترغیب میشی بخونی
 اگه خوبه که اصلا چرا داری میخونی؟@azerimatah 
 یه بیوگرافی بدین
- 
@Fateme-goli سلام دخی خاله   
 من نمیدونم این یارو چرا این حرف به متین گفت واقعا در عجبم 
 چطوری چخبر؟@0yasin-sh0 شکر خورده یارو   
 روحی عالی

|
 |