هر کی یه گزاره😁😁😁
-
پاین ترین بخش سامانه لیمیبک دارای اجزایی غیر همسان هستند و یکی ار انها از طریق زائده ای به پیاز بویایی نزدیک تر به هیپوفیز در اتصال است
Rahman Aa
این گزاره خودته من مطعنم -
پاین ترین بخش سامانه لیمیبک دارای اجزایی غیر همسان هستند و یکی ار انها از طریق زائده ای به پیاز بویایی نزدیک تر به هیپوفیز در اتصال است
-
Rahman Aa
چون استاندارد نبود گفتم😂😬 -
Rahman Aa چون خیلی زیاد داری تعریف میکنی پس درسته
*تحلیل سوالو یاد گرفتین دوستان؟ -
Rahman Aa چون خیلی زیاد داری تعریف میکنی پس درسته
*تحلیل سوالو یاد گرفتین دوستان؟Michael Vey آفرین بخدا که من همینو نظرم بود هر وقت دیدی گزینه عجیب غریبه ندید 99 درصد درسته 😂😂
-
Michael Vey آفرین بخدا که من همینو نظرم بود هر وقت دیدی گزینه عجیب غریبه ندید 99 درصد درسته 😂😂
Rahman Aa تو اینجور سوالا فوقش باید حواست باشه نگن بویایی جزو لیمبیکه:face_with_tears_of_joy:
-
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
-
هسته های یاخت های که به عنوان نیروی واکنش سریع بدن شناخته مشوند اندازه های متفاوتی همانند گرهای بهم جوش خورده ملخ دارند
-
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
@0Farzam0
نه دیگه صد درصد غلطه ،چون پاهای عقبی بلند ترن -
-
طی تنفس یاخته ای در نوعی یاخته هسته دار هر گاه مقدار فسفات های آزاد سیتوپلاسم کاهش یابد قطعا انتقال آنها به یک ترکیب دو فسفاته به تولید ATP می انجامد