هر کی یه گزاره

-
پاین ترین بخش سامانه لیمیبک دارای اجزایی غیر همسان هستند و یکی ار انها از طریق زائده ای به پیاز بویایی نزدیک تر به هیپوفیز در اتصال است
Rahman Aa
این گزاره خودته من مطعنم -
پاین ترین بخش سامانه لیمیبک دارای اجزایی غیر همسان هستند و یکی ار انها از طریق زائده ای به پیاز بویایی نزدیک تر به هیپوفیز در اتصال است
-
Rahman Aa
چون استاندارد نبود گفتم -
Rahman Aa چون خیلی زیاد داری تعریف میکنی پس درسته
*تحلیل سوالو یاد گرفتین دوستان؟ -
Rahman Aa چون خیلی زیاد داری تعریف میکنی پس درسته
*تحلیل سوالو یاد گرفتین دوستان؟Michael Vey آفرین بخدا که من همینو نظرم بود هر وقت دیدی گزینه عجیب غریبه ندید 99 درصد درسته
-
Michael Vey آفرین بخدا که من همینو نظرم بود هر وقت دیدی گزینه عجیب غریبه ندید 99 درصد درسته
Rahman Aa تو اینجور سوالا فوقش باید حواست باشه نگن بویایی جزو لیمبیکه
-
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
-
هسته های یاخت های که به عنوان نیروی واکنش سریع بدن شناخته مشوند اندازه های متفاوتی همانند گرهای بهم جوش خورده ملخ دارند
-
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
@0Farzam0
نه دیگه صد درصد غلطه ،چون پاهای عقبی بلند ترن -
-
طی تنفس یاخته ای در نوعی یاخته هسته دار هر گاه مقدار فسفات های آزاد سیتوپلاسم کاهش یابد قطعا انتقال آنها به یک ترکیب دو فسفاته به تولید ATP می انجامد