هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Homayoun خوبه ک
-
بابا بخدا ما دیگه تموم کردیم
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 یحتمل بهشون گفته بودی موجود شد خبرم کن
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا والا بخدا اعصابم خورده.. جان جدم اعصابم خورده. تو این وضع حداقل تو صحیح باش ای تست چراااا الکی اذیتم میکنیییییییییییی
-
Matin Mousavi 1 یحتمل بهشون گفته بودی موجود شد خبرم کن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه بمولا من چیزی نگفتممم
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه تنها بوی عید نمیاد بلکه حس میکنم فردا شنبه اول مهره
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باز تحلیل و تفسیر:||||||||
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط SiliS انجام شده
Kourosh Mousavi در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
@Matrix
داش من ۴۶ مشکلیه؟🦶لازم به ذکر که کلا به فالب کفش بستگی داره ولی از یک مقدار کم تر نمی شه اصولا
واسه کفش های زنانه خیلی بزرگتر از حده ،نیستش کلا
40 به بعد براشون خیلی کمیابه -
@Matrix
داش من ۴۶ مشکلیه؟🦶لازم به ذکر که کلا به فالب کفش بستگی داره ولی از یک مقدار کم تر نمی شه اصولا
40 به بعد براشون خیلی کمیابهنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Pya اره مثلا من کفش امسالم 40عه و تنگه برام اما تو مغازه بروم نیاوردم و خریدمش چون خیلی خوشگل بود و اونا 41 نداشتن :|
هچی دیگ پامو میزنه این کفش هعی -
@Matrix
40 به بعد براشون خیلی کمیابهنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Pya ولی پروفت منو یاد اون مرده تو جوجوتسو کایسن میندازه...
-
@Pya اره مثلا من کفش امسالم 40عه و تنگه برام اما تو مغازه بروم نیاوردم و خریدمش چون خیلی خوشگل بود و اونا 41 نداشتن :|
هچی دیگ پامو میزنه این کفش هعینوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ولی پا خوشگل تر و بهتر از خوشگلی کفشه ها
-
@Pya اره مثلا من کفش امسالم 40عه و تنگه برام اما تو مغازه بروم نیاوردم و خریدمش چون خیلی خوشگل بود و اونا 41 نداشتن :|
هچی دیگ پامو میزنه این کفش هعینوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey به خاطر گرانش زمینه
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک میکنم جملم یکم زیاد چیز شد ا
از مفهوم اصلیش منحرف شده -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
-
Michael Vey ولی پا خوشگل تر و بهتر از خوشگلی کفشه ها
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Pya پای من خوشگل نیس
-
@Pya پای من خوشگل نیس
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Pya پای من خوشگل نیس
کلا منظورم راحتی پا بود
کی میتونم از ادبیات سمی خودم خلاص شم... -
@Pya پای من خوشگل نیس
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey دانشمندان علم زیست شناسی نمی توانند راجع به زشتی و زیبایی پا نظر بدهند.
-
مردم خودشون منتقدن چرا تجربه یچیزیو
کامل
ندارید نظر میدید بعد یوهویی میان در مورد یچیزی نظر میدن ک سادهههههههههههههه ترین چیزاشم حتی نمیتونن درک کنن
جالبه واقن