هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
24 درصد. دمم گرم:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
چه درسی ؟ -
Michael Vey
چه درسی ؟پرستو بابایی زیست ازمون 1 موج ازمون
-
پرستو بابایی زیست ازمون 1 موج ازمون
Michael Vey
اووو موج آزمون ؛افرین خوبه ❤️😘 -
Michael Vey
اووو موج آزمون ؛افرین خوبه ❤️😘پرستو بابایی مرسی بابت امیدواری:face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey
اووو موج آزمون ؛افرین خوبه ❤️😘پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey
اووو موج آزمون ؛افرین خوبه ❤️😘پرنیا منم الان میرم یه آزمون میزنم ،درصدم از تو بیشتر بشه کل اینجا رو شیرینی میدم ،اگه بدتر شد تو باید بدی ،باشه ؟😂
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey
اووو موج آزمون ؛افرین خوبه ❤️😘پرنیا منم الان میرم یه آزمون میزنم ،درصدم از تو بیشتر بشه کل اینجا رو شیرینی میدم ،اگه بدتر شد تو باید بدی ،باشه ؟😂
پرستو بابایی قبووول نیستتت تو میخوای ی ازمون دیگ رو بزنیی؟؟؟:face_with_tears_of_joy:
-
پرستو بابایی قبووول نیستتت تو میخوای ی ازمون دیگ رو بزنیی؟؟؟:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
موج آزمون نیست ولی سوالاتش در سطح کنکوره دیگه 😂😂 -
@0yasin-sh0
آره 😂
از امروز صبح همش دارم سینتیک می خونم،لامصب از بس تستاش زیاده تمومی نداره ://پرستو بابایی nice😂
-
Michael Vey
موج آزمون نیست ولی سوالاتش در سطح کنکوره دیگه 😂😂پرستو بابایی باشه ولی موج ازمون خیلی بالاتره از کنکور:face_with_tears_of_joy::broken_heart:
-
پرستو بابایی باشه ولی موج ازمون خیلی بالاتره از کنکور:face_with_tears_of_joy::broken_heart:
Michael Vey
از چه مبحثی بزنم حالا ؟ -
Michael Vey
از چه مبحثی بزنم حالا ؟پرستو بابایی میخوای همون ازمون موج ازمونی ک زدمو بفرستم؟
-
پرستو بابایی nice😂
@0yasin-sh0
Very nice 😂 -
پرستو بابایی میخوای همون ازمون موج ازمونی ک زدمو بفرستم؟
Michael Vey
آخه اون دوازدهم هم داره ،نه ؟ -
Michael Vey
آخه اون دوازدهم هم داره ،نه ؟ -
یکی از بدترین روزای زندگیم:)🚶♀️
-
JuDi منو کسی گزارش زد؟ :face_with_tears_of_joy:
همیشه برام سوال بود کسی من یا پستامو تا حالا گزارش زده یا ن:face_with_tears_of_joy: -
همیشه برام سوال بود کسی من یا پستامو تا حالا گزارش زده یا ن:face_with_tears_of_joy:Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همیشه برام سوال بود کسی من یا پستامو تا حالا گزارش زده یا ن:face_with_tears_of_joy:البت پستامو صد درصد زدن.. ولی خب:face_with_tears_of_joy:
-
شاید باید نبود
نمیدونم