هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Matrix بمولا من هررررکیو میبینم میگه اره من داد و بیداد میکنم یا اگ یچیزیو بخوام فلان کار میکنم و اینا..
من اصصصلا اینجوری نیستم اصصصلا.. ینی میخوام ک باشم ولی نیستم :|
همه دوستام بهم میگن تو چرا انقد حرف گوش کنی اگ یچیزیو میخوای چرا پاش واینمیسی و شده جر و بحث نمیکنی برا گرفتنش.. :| -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کاش سلیطه بودم
ینی فک میکنی نیستی؟
این دنیا دیگه بدرد نمیخوره ...@AmirReza-Bhb ن واقا نیستم. جلوی خانوادم نیستم اصلا..
تو فک میکنی هستم؟ :| -
@Pya در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی بگم ها اون عکس چش آبی هم خودمم ها
نمیشه که...
آفتاب پرستی مگه رنگ چشتو تغییر میدی@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیشه که...
آفتاب پرستی مگه رنگ چشتو تغییر میدیاولن آفتابپرست رنگ چشمشو عوض نمیکنه
ثانیا چشمم فصلیه و هر فصلی به یه رنگ متفاوت تره
ثالثا تا حالا چشمم آبی نشدهلنزه
-
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیشه که...
آفتاب پرستی مگه رنگ چشتو تغییر میدیاولن آفتابپرست رنگ چشمشو عوض نمیکنه
ثانیا چشمم فصلیه و هر فصلی به یه رنگ متفاوت تره
ثالثا تا حالا چشمم آبی نشدهلنزه
@Pya
لنز ...
صحیح -
@Matrix بمولا من هررررکیو میبینم میگه اره من داد و بیداد میکنم یا اگ یچیزیو بخوام فلان کار میکنم و اینا..
من اصصصلا اینجوری نیستم اصصصلا.. ینی میخوام ک باشم ولی نیستم :|
همه دوستام بهم میگن تو چرا انقد حرف گوش کنی اگ یچیزیو میخوای چرا پاش واینمیسی و شده جر و بحث نمیکنی برا گرفتنش.. :|Michael Vey قبلا از حقم نمیگذشتم
همینی ک تو میگی بودم
ولی خب تنش ایجاد میکرد منم نمیتونستم اینجوری بمونم
پس عوض شدم.
معلم ریاضیمون ازم میترسید پارسال:))) -
Michael Vey قبلا از حقم نمیگذشتم
همینی ک تو میگی بودم
ولی خب تنش ایجاد میکرد منم نمیتونستم اینجوری بمونم
پس عوض شدم.
معلم ریاضیمون ازم میترسید پارسال:)))@Matrix اووووه..
-
@AmirReza-Bhb ن واقا نیستم. جلوی خانوادم نیستم اصلا..
تو فک میکنی هستم؟ :|Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جلوی خانوادم نیستم اصلا
از اون لحاظ که منم جلو خانواده نجم الدین شریعتی ام ...
-
@Matrix اووووه..
Michael Vey اره ولی خوب نیست
کمش خوبه
میانه روی
تعادل -
ینی من حتی نتونستم خانواده رو راضی کنم برم کتابخونه یا خونه مادرجونم درس بخونم بخاطر پر سرو صدا بودن خونمون:|||||||
-
Kourosh Mousavi راستش من شخصا همچین شخصیتی ندارم.. ک پاشم داد و بیداد کنم ک من فلان چیزو میخوام یا نمیخوام. واقعا هیچوقت نبودم و نیستم.. از بچگی خیلی حرف گوش کن بودم و برا همین من واقعا نمیتونم... تنها راه رسیدن ب علایقم اینه ک اول خانواده رو راضی نگه دارم و بعدش برم سراغ علایق خودم. منم جز اون ادمام ک بهم گفتن برو تجربی در کنارش علاقتو ادامه بده:|
هععی اتفااقا تو همین فکر هستم ک تو اینستا و پینترست پیچ بزنم و اینا.. ولی فک نکنم بتونم چاپ کنم یو نو..همین الانشم ی داستانی ک بشدتتتتت تو ذهنمه و کم کم دارم کاملش میکنم تو ذهنم یائوییه
هرچن فق ی کاپل اصلیو اینکارو کردم بقیه کاپلا اوکین
Kourosh Mousavi راستش من شخصا همچین شخصیتی ندارم.. ک پاشم داد و بیداد کنم ک من فلان چیزو میخوام یا نمیخوام. واقعا هیچوقت نبودم و نیستم.. از بچگی خیلی حرف گوش کن بودم و برا همین من واقعا نمیتونم... تنها راه رسیدن ب علایقم اینه ک اول خانواده رو راضی نگه دارم و بعدش برم سراغ علایق خودم. منم جز اون ادمام ک بهم گفتن برو تجربی در کنارش علاقتو ادامه بده:|
هععی اتفااقا تو همین فکر هستم ک تو اینستا و پینترست پیچ بزنم و اینا.. ولی فک نکنم بتونم چاپ کنم یو نو..همین الانشم ی داستانی ک بشدتتتتت تو ذهنمه و کم کم دارم کاملش میکنم تو ذهنم یائوییه
علاقت و دنبال کن و مثل تراکتور سرش تلاش کن
نتیجه می ده -
ینی من حتی نتونستم خانواده رو راضی کنم برم کتابخونه یا خونه مادرجونم درس بخونم بخاطر پر سرو صدا بودن خونمون:|||||||
Michael Vey خب منم نمیتونم
این کاملا فرق داره -
Michael Vey خب منم نمیتونم
این کاملا فرق داره@Matrix ببین اخه وااقعا جو خونمون خوب نیست.. مثلا خونه مادرجونم خییلی ساکته یا کتابخونه مدرسمون فوق العادس و خیلی خلوته و فضاش خوبه.. اما اینا انگار ن انگار
-
علاقت و دنبال کن و مثل تراکتور سرش تلاش کن
نتیجه می دهKourosh Mousavi من اگ یروزی مانهوایی ک تو ذهنمه رو بنویسم تو میخونی؟ :||||
-
@Matrix ببین اخه وااقعا جو خونمون خوب نیست.. مثلا خونه مادرجونم خییلی ساکته یا کتابخونه مدرسمون فوق العادس و خیلی خلوته و فضاش خوبه.. اما اینا انگار ن انگار
Michael Vey جو خونه مارو ببینی چی میگی
یبار برات ویس میگیرم بفهمی
میگم تمرکز ندارم میگن اینا بهانست
من آبجیام خیلی سر و صدا میکنن -
@Matrix ببین اخه وااقعا جو خونمون خوب نیست.. مثلا خونه مادرجونم خییلی ساکته یا کتابخونه مدرسمون فوق العادس و خیلی خلوته و فضاش خوبه.. اما اینا انگار ن انگار
شماره خونتون رو بده زنگ بزنم حرف بزنم راضی بشن بری
مشاور مجازی هستم در خدمتتون، -
Kourosh Mousavi من اگ یروزی مانهوایی ک تو ذهنمه رو بنویسم تو میخونی؟ :||||
Kourosh Mousavi من اگ یروزی مانهوایی ک تو ذهنمه رو بنویسم تو میخونی؟ :||||
چون اینجا کسیو نمیشناسم زیاد ک ب ژانر داستانم علاقه داشته باشه یو نو:|||| Kourosh Mousavi
-
Gharibe Gomnam
شرطی کردی منو نسبت به این جمله خیلی ممنون
الان هم نزدیک عید
تو تعارفا چی باید بگم پس به جز مرسی -
Michael Vey جو خونه مارو ببینی چی میگی
یبار برات ویس میگیرم بفهمی
میگم تمرکز ندارم میگن اینا بهانست
من آبجیام خیلی سر و صدا میکنن@Matrix وای خدا... خدایی نمیفهمم مشکلشون چیه:|