هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Danial-al 
 خرگوش نیس؟
- 
- 
@Pya 
 به هر صورت آدم اولش با پیام یه تصوری پیدا می کنه که با مرور زمان ممکنه کلا تغییر کنه
- 
یه چیزایی هست که می خوای بگی ولی نمی تونی  
 اینه که بده
- 
یه چیزایی هست که می خوای بگی ولی نمی تونی  
 اینه که بدهپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه چیزایی هست که می خوای بگی ولی نمی تونی  
 اینه که بدهبنویسش ...  
- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه چیزایی هست که می خوای بگی ولی نمی تونی  
 اینه که بدهبنویسش ...  @Pya 

- 
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه چیزایی هست که می خوای بگی ولی نمی تونی  
 اینه که بدهبنویسش ...  @Pya 
 راهکار خوبیه ،ممنونم
- 
 اینه که بدهبنویسش ...  @Pya در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه چیزایی هست که می خوای بگی ولی نمی تونی  
 اینه که بدهبنویسش ...  یه سری حرفا رو نه میتونی بگی نه میتونی بنویسی فقط رو هم جمع میشه و تبدیل به بغض میشه:))) 
- 
@Valicheki در ترین های ۱۴۰۱   ️ ️ گفته است: گفته است:@Emmet200 در ترین های ۱۴۰۱   ️ ️ گفته است: گفته است:@Valicheki 
 مازندرانی ترین ، با مرامترین ، دی ماهی ترین، و شاید دلتنگ ترین مرسی داداش که به یادم بودی 
 ولی داداش=//
 من مازندرانی نیستم=(((((... جد و آبادم لُره  
 دی ماهی نیستم داداش=((((...بهمنیم  
 تازه سازم زدی واسه تولدم  
 خلاصه اینکه دمت گرم یادم بودی داداش
 مهم نیته  
 بامرامی از خودته  =)))))) =))))))
 دلتنگ ترین=)))یکم غمگینه ولی کاریش نمیشه کرد   ️ ️ من برم تو افق محو شم 
 خب پس بخاطر همین بامرام هستی
 همه ی اقوام برام عزیزن
 آره ساز یادمه
 لطف داری  
- 
Michael Vey 
 هیچی بانو......@Homayoun میزنمتاااا :|||| جان من چرا انقد ناراحت و دلگیرییی :<< 
- 
@Valicheki در ترین های ۱۴۰۱   ️ ️ گفته است: گفته است:@Emmet200 در ترین های ۱۴۰۱   ️ ️ گفته است: گفته است:@Valicheki 
 مازندرانی ترین ، با مرامترین ، دی ماهی ترین، و شاید دلتنگ ترین مرسی داداش که به یادم بودی 
 ولی داداش=//
 تازه سازم زدی واسه تولدم  
 مهم نیته  
 دلتنگ ترین=)))یکم غمگینه ولی کاریش نمیشه کرد   ️ ️ من برم تو افق محو شم 
 خب پس بخاطر همین بامرام هستی
 همه ی اقوام برام عزیزن
 آره ساز یادمه
 لطف داری  @Emmet200 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Valicheki در ترین های ۱۴۰۱   ️ ️ گفته است: گفته است:@Emmet200 در ترین های ۱۴۰۱   ️ ️ گفته است: گفته است:@Valicheki 
 ولی داداش=//
 تازه سازم زدی واسه تولدم  
 مهم نیته  
 دلتنگ ترین=)))یکم غمگینه ولی کاریش نمیشه کرد   ️ ️ من برم تو افق محو شم    نه بابا این چه حرفیه نه بابا این چه حرفیهخب پس بخاطر همین بامرام هستی مرسی داداش   همه ی اقوام برام عزیزن دقیقا برای منم  آره ساز یادمه باز خوبه اون یادته   لطف داری      
- 
من نمی فهمم بعد از چند روز دیگه بهت پیم دادم چرا آنلاین میشی و جواب نمیدی 
 و هنوزم آنلاین میشی جوابمو نمیدی 
 چقدر نادیده می گیری آدمو
 بیا برو   ️ ️ 
- 
من نمی فهمم بعد از چند روز دیگه بهت پیم دادم چرا آنلاین میشی و جواب نمیدی 
 و هنوزم آنلاین میشی جوابمو نمیدی 
 چقدر نادیده می گیری آدمو
 بیا برو   ️ ️ @Alba وای....................... اخه لاناتی نباید انقد حق بگیییی 
- 
@ariana-a ولی همچنان هستم