هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ariana-a عقد رو خوندن؟ 
- 
این دیگه چه سمی بود من دیدم   
- 
@ariana-a چی شده؟ 
- 
خواهرم یک ساخته منتظره برم باهاش بازی کنم ،ولی من حوصله بازی ندارم آخه خواهر   
- 
خواهرم یک ساخته منتظره برم باهاش بازی کنم ،ولی من حوصله بازی ندارم آخه خواهر   پرستو بابایی الان مرگو میاره جلو چشات ک باهاش بازی کنی ... 
- 
@ariana-a عقد رو خوندن؟ 
- 
من بچه اخر بودم ولی انتظار نداشتم با کسی بازی کنم چرا؟! 
- 
من بچه اخر بودم ولی انتظار نداشتم با کسی بازی کنم چرا؟! 
- 
@ariana-a چی شده؟ 
- 
@ariana-a کدوم قسمتش دقیقا   
- 
@Danial-al نه با کامیپوتر درگیر بودم  
- 
پرستو بابایی الان مرگو میاره جلو چشات ک باهاش بازی کنی ... @Danial-al 
 دقیقا 
- 
@ariana-a کدوم قسمتش دقیقا   @0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a کدوم قسمتش دقیقا   همچیش آخه کی اینجوری عروسی میگیره 
- 
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a کدوم قسمتش دقیقا   همچیش آخه کی اینجوری عروسی میگیره @ariana-a اینو قبول دارم فکر کن بری تلویزیون عقد تو بخونن بعد مجری هم نمک بریزه هعی  
- 
@Danial-al نه با کامیپوتر درگیر بودم  @0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al نه با کامیپوتر درگیر بودم  12 ایی یا 11 ؟ امسال 
- 
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al نه با کامیپوتر درگیر بودم  12 ایی یا 11 ؟ امسال @Danial-al 11 
- 
@ariana-a اینو قبول دارم فکر کن بری تلویزیون عقد تو بخونن بعد مجری هم نمک بریزه هعی  @0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a اینو قبول دارم فکر کن بری تلویزیون عقد تو بخونن بعد مجری هم نمک بریزه هعی  دقیقا مجریش بیشتر رومخهه   
 میگه بیست سال بعد باید ی المپیکی دربیاد از این خانواده  
- 
@Danial-al 11 

|
 |

شعردانه
شعردانه