هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ 🥹 مرسی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای چههههه ناز بود🥺
-
پرستو بابایی
سلام خانوم بابایی
وقت بخیر
من از از مؤلف اون جزوه ادبیات پرس و جو کردم گفتن مشکل شرعی داره استفاده بدون خرید
راستش من نمیدونستم این موضوع رو و براتون ارسال کردم....
لطفا ازشون استفاده نکنید -
ari_14replied to 0-0ftm on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط ari_14 انجام شده
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نصیحت همگانی:
این دم اخری برید به بهانه سال نو به کراش هاتون پیام بدین سر حرفو باز کنین! حداقلش سال جدید تکلیفت با خودت معلومه!»»- aban_fh««
من ک کراشم ترکه و بازیگر چیکار باید بکنم؟
-
نصیحت همگانی:
این دم اخری برید به بهانه سال نو به کراش هاتون پیام بدین سر حرفو باز کنین! حداقلش سال جدید تکلیفت با خودت معلومه!»»- aban_fh««
-
@ABR_DJ
-
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بیاید همو حلال نکنیم
حداقل سر پل صراط همو ببینیم بابا.شاید تو واقعیت نشه
Infinitie. A مگه نه؟نه
اصن مگه کی دلش میخواد چهره پیس سونیارو ببینه؟
یا خودت اصنلیاقت نداری
-
نه تنها بوی عید نمیاد بلکه احساس میکنم
دو روز دیگه اول مهره و باید برم مدرسه -
این عید هیچیش شبی عیدای قبل نیست
-
Alzahra خخ هر روز وزیر مورد عنایتش قرار میگرفتن
-
Alzahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امسال که گذشت روزای عجیبی رو هممون پشت سر گذروندیم ، منتها کشور عزیزمون ایران هم روزای پر از اضطراب رو پشت سر گذاشت ، کلی جوون از دست داد کلی خانواده عزادار شدند ، یه سری ها اعدام شدند ، شاه چراغ و اون انسان کشی بیرحمانه ، بلایی که سر دخترا تو مدارس اومد ، ترسی که تو دله خانواده ها افتاد و کلی ماجرای ریز و درشته دیگه .....
بیاید امسال سر سفره هفت سین دعا کنیم ، برای کشورمون ، برای این تمدن ۷ هزار ساله ، برای جای جای این مملکت که پر از زیبایی و مهر و محبته بیایید امسال هممون برای هم دعا کنیم ، بلکه سال خوبو پر از نوع دوستیو احترام و عشق رو در کنار هم داشته باشیم ......
.
.
.
پیشاپیش سال نو رو خدمت همه الایی ها به خصوص دوستای عزیزم تبریک میگم . انشالله که امسال سال رسیدن به آرزو هامون باشهوای من این تازه دیدم
مرسی دختر زیبا
عید تعم پیشاپیش مبارک باشه
سال خوبی درکنار عزیزانت داشته باشی -
دلم ی سوژه ناب میخواد
-
حسین نعمتی دانش آموزان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ممنون همچنین
انشاالله سال جدید برای شما و خانواده هم سال پر خیر و برکت پر از موفقیت و خوشی باشه
پست 365646 از 1000113