هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121
عالیههه
دمت گرم الان برای معلم شیمی خودمم میفرستمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبفرست نتیجه رو برام بگو
تا من عصری یا شبی که خواستم بفرستم. اوکی باسه
اولشم تبریک و سال خوبی داشته باشید و اینا رو بنویسیدا من آخر ش اینو مس خوام بگم
-
jahad_121
درود بر شما
عیدتون مبارک .....
ایام به کامتون باشه
بدرخشید همیشه......
در ضمن ازم بزرگترین ... انتظار داشتم عیدی بدین ....
هنوز چیزی بهم واریز نشدهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهسال جدید بر شما هم مبارک
سال پر از خیر و خوبی و سلامتی داشته باشید
عذر خواهی می کنم چشم
چی بگیرمشیمی دوست دارید؟ در حیطه شیمی یک چیزی بگیرم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتما باید پولی باشه؟
-
@Valicheki
میگم امروز یدونه پس لرزه داشتیم .... من خیلی ترسیدم اومدم سوپر مارکت یه چیزی شیرین بخورم تا فشارم بره بالا .... یه 20 هزارتومن بزن ثواب داره .....
دم عیدی فرشته ها خودکارشون بالاخره بعد 19 سال یه کاری میکنه.... -
سلام
بچه هاا می خوام این جمله رو بنویسم برا ی معلم شیمی یم میشه یک نگاه کنید.
بببنید چطورهو میزان انحلال پذیری مشکلات زندگی، براتون بیشتر از میزان انحلال پذیری استون در اب باشه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب من سهام عدالت دارم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهبههه
-
سال جدید بر شما هم مبارک
سال پر از خیر و خوبی و سلامتی داشته باشید
عذر خواهی می کنم چشم
چی بگیرمشیمی دوست دارید؟ در حیطه شیمی یک چیزی بگیرم
-
@ma-a
هیچی هر روز صد تا مثل شما که دچار تحریف در مسائل ادبی و فرهنگی میشن ، کمپانی ما با تمام توان و با تکاپو در جهت قانع کردن ابهامات اشخاص ، پیش میره ......
و من تا متقاعد کنم شما رو که همکار حافظ هستم، طول کشید!
لطفا سهام عدالتتون رو در جهت حمایت از کمپانی ( رویش جوانه های پارسی) به شماره کارت 342301........ واریز کنید ....
متشکرم
عیدی فراموش نشود......Homayoun یکار نکنید هر چی گفتمو تکذیب کنما
پسر خوبی باشید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تمام سعیم می کنم.
تا عصر که یکمی بیشتر پول بیاد داخلش -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست می فرمایید 1 میلو گوشتم نمیشه -
Homayoun افرین
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
اولین سلام و خوبین آلاخونه سال ۱۴۰۲