هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al عشق؟
عشق کیلو چنده؟
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 قیمت نفت خام تولید شده در عسلویه بوشهر ک ناکسا معلوم نیس چقدر دزدی میکنن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al هی
بیخیال پسر
اصلا حوصله شوخی ندارم -
Matin Mousavi 1 اره خب
شاید دوست نیست
نمیشه که دوست آدم زندگی آدم باشه
ینی اگه تو یه طرف این قضیه بودی اصلا واست مهم نبود نه ؟؟؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli دوست نیست پس چیه؟!
اینجور چیزا دوطرفهاس ها؟! مطمئنی حسی که تو به اون داریو اون هم به تو داره؟
-
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه روزی!
اه یاد گل برگردون رونی ب سیتی افتادم باز برم گلو ببینم ...
-
Matin Mousavi 1 قیمت نفت خام تولید شده در عسلویه بوشهر ک ناکسا معلوم نیس چقدر دزدی میکنن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al مسخره تر از عشق فقط عشقه
-
Homayoun در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه روزی!
اه یاد گل برگردون رونی ب سیتی افتادم باز برم گلو ببینم ...
-
@Fateme-goli دوست نیست پس چیه؟!
اینجور چیزا دوطرفهاس ها؟! مطمئنی حسی که تو به اون داریو اون هم به تو داره؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 مطمئنم
ولی از اینکه دقیقا حس مخالف حس منو داره
از این مطمئنم که یه طرفس
به نظرت هر چی بیشتر بتونم دور شم بهتر نیست ؟
قطعا بهتره وقتی که میبینی که تو واسش مهم نیستی و مثل تو واسش زیاده پس موندنت الکیه دیگه -
چقدر پروسه عشق پیچیده اس
-
Matin Mousavi 1 مطمئنم
ولی از اینکه دقیقا حس مخالف حس منو داره
از این مطمئنم که یه طرفس
به نظرت هر چی بیشتر بتونم دور شم بهتر نیست ؟
قطعا بهتره وقتی که میبینی که تو واسش مهم نیستی و مثل تو واسش زیاده پس موندنت الکیه دیگهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli یعنی مطمئنی که اونم حسی که تو داریو نسبت به تو داره؟
-
پرستو بابایی
حس میکنم بی احترامیه
البته یه طرفشم ارزشه دیگه
اگه برای کسی احترام قائل باشی یا کارت پیشش لنگ باشه(قطعا مطمئنم اطراف خودمون کسی رو نداریم که این چیزو تکذیب کنه که نه بابا اینجوری نیست) هیچ وقت اینکارو نمیکنی
ودتونم شاهدین وقتی منتظر جواب معلممین حتی هیستوری چتم پاک نیمکنین یا شاید پشتیبانی و این فروشای محصول تو واتس اپدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
منم دقیقا همینطور فکر می کنم ،نه من هیچ وقت هیستوری ها رو پاک نمی کنم
حداقل باز بعضی ها یه چیزی میگن قبل اینکه برن -
@Fateme-goli یعنی مطمئنی که اونم حسی که تو داریو نسبت به تو داره؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ینی مطمئنم حسی که من به اون دارم ، مخالفشو اون به من داره
اوکیه
پس تو دور ترین نقطه وامیستیم و تماشا میکنم عاشق شدنشون رو
گفته بود بهم
باور نکرده بودم -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ارزششو نداره خودتو ناراحت نکن ،بیخیال
باشه ؟ -
Matin Mousavi 1 ینی مطمئنم حسی که من به اون دارم ، مخالفشو اون به من داره
اوکیه
پس تو دور ترین نقطه وامیستیم و تماشا میکنم عاشق شدنشون رو
گفته بود بهم
باور نکرده بودمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli مطمئنی که اون عاشق کسیه؟!
چون همینجوری نمیشه چیزیو به کسی نسبت داد!!