هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از ترک چت روم متنفرم بعد هی ترک می کنید ،خیلی رو مخه :///
پرستو بابایی
واقعا زشت ترین کار و نحس ترین کاره -
پرستو بابایی 9 تا بازه میخوام ببندمشون😃😂
@Matrix
مال منو ببندی نبینم باز نکنی دیگه 😒😂 -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
سونیا خانوم شما هم خیلی ترک چت نمیکنید ... فکر کنم این جمله خیلی باب میلتون باشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@H-Shajarian
من تو چت نمیمونم دشواری دارید باز نکنید 😂✋🏻 -
مرحبا @Venus655
-
@Matrix
مال منو ببندی نبینم باز نکنی دیگه 😒😂پرستو بابایی خب من هنگ میکنه برام
مجبورم
و اینکه میخام یه مدت لفت بدم -
@Venus655 مرجع تقلید میشی؟😂
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@H-Shajarian
من تو چت نمیمونم دشواری دارید باز نکنید 😂✋🏻پرستو بابایی
واقعا دوستی های امروز دووم نمیاره ....
می بینید طرز حرف زدنشون با شما رو.......:expressionless_face: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
فکر نمی کردم انقد کار بدی باشه
ولی من قبلش کسب اجازه و عذرخواهی می کنم -
من ادم وسواسیم هیچ نوتیفی روی گوشیم یا لپتاپم نمیمونه هیچ پی دی اف یا عکس اضافه ای تو گوشیم نگه نمیدارم
هیچ چتی چ اینجا چ تل و وات و اینا نگه نمیدارم
دیگ هر کس خودش هر جور دوس داره تعبیر کنه -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
سونیا خانوم شما هم خیلی ترک چت نمیکنید ... فکر کنم این جمله خیلی باب میلتون باشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@H-Shajarian
دستتون درد نکنه واقعا اگه ویزیت کردم شما رو !!! -
پرستو بابایی خب من هنگ میکنه برام
مجبورم
و اینکه میخام یه مدت لفت بدم@Matrix
بروووو
زودتر بروووو 😔😂 -
پرستو بابایی
واقعا زشت ترین کار و نحس ترین کاره -
@Matrix
بروووو
زودتر بروووو 😔😂پرستو بابایی حالا خوبه دوجای دیگه داری منو😂
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@H-Shajarian
من تو چت نمیمونم دشواری دارید باز نکنید 😂✋🏻پرستو بابایی
واقعا دوستی های امروز دووم نمیاره ....
می بینید طرز حرف زدنشون با شما رو.......:expressionless_face: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@H-Shajarian
گفته بودید قبلا باور نکردم 😑😂 -
پرستو بابایی حالا خوبه دوجای دیگه داری منو😂
@Matrix
😂😂😂 -
@Venus655 مرجع تقلید میشی؟😂
-
نصفش مال نساجی بروجرد و ماز و قلمچیه
من حالا وسواسی نیستم
ولی بدم میاد چت باز باشه و اینجوریه که اگه زیادی باز باشه ارور میده -
@H-Shajarian
دستتون درد نکنه واقعا اگه ویزیت کردم شما رو !!!پرستو بابایی احسنت به این اعتماد به نفس ....
هنوز پزشک بشین .......!!:expressionless_face: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
دوما من امشب خواب دیدم حافظ گفت فالی باز میکنم که تو ثمره این فال را به بانویی که قصد کمک به هم نوعان خویش دارد را تقدیم بنمای:ای صاحب فال ....... دوستی که میان شما پدیدار گشته ، جلوه ای خوب می نماید .... ولی بدان که دوست شما در اوان گرفتاری تان دستگیر شما نخواهد بود و شما بدین سبب و غم این فعل یارای برخاستن نخواهید داشت.......:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
پرستو بابایی احسنت به این اعتماد به نفس ....
هنوز پزشک بشین .......!!:expressionless_face: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
دوما من امشب خواب دیدم حافظ گفت فالی باز میکنم که تو ثمره این فال را به بانویی که قصد کمک به هم نوعان خویش دارد را تقدیم بنمای:ای صاحب فال ....... دوستی که میان شما پدیدار گشته ، جلوه ای خوب می نماید .... ولی بدان که دوست شما در اوان گرفتاری تان دستگیر شما نخواهد بود و شما بدین سبب و غم این فعل یارای برخاستن نخواهید داشت.......:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@H-Shajarian من هستم داداش خودم ویزیت میکنمت ولی سه برابر تعرفه ازاد😂 بیمه هم قبول نمیکنم😂