هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
باز این کار نمیکنه عجب بدبختیه ها
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اما دینی و فارسی واقعا خرن
-
عشق.
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
نه ولی وقتی معنیو میخونی اسپلینگش ناخودآگاه یادت میمونه
فقط در حدی غلط نمویس ک مشخص نباشه چ کلمه ایه
نهایت eاخر کلمه اینا مثلا یادت بره -
من در یادگیریه زبان یک عدد کودنم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alzahra on ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra
نه انصافا دینی سخته
من دینی فارسیو و هویت ترمیم دارم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
دینی بدیش اینه نمیدونی چقدر توضیح بنویسی -
دلم میخاد از دست این کابل به قول فریدون فروغی
از پنجره فریاد بزنم! -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید ده روز بزارم دینی بخونم فقط
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Alzahra on ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra
من ارادت خاصی به دینی دارم
عربی رو یه جورایی تو روم خوبه ها ولی موقع امتحان ها حالمو میگیره سر اون 0.25 صدماش -
حاجی من رفتم سوالای نهایی زبانو دیدم
خیلی زیادن
کی میخواد به اونا جواب بده -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
فک کنم ۴۰تان -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
-
این کنکور اردبیهشت خیلی به نفع ما شدش
قشنگ سرمایه گذاری اصلیمون رو اردیبهشت باشه بعد بریم امتحان نهایی بدیم -
یادش بخیر پارسال ما لیسنینگو کلاس ب کلاس میزاشتن صدا قشنگ واضح میومد
بعد کلاس ما کلاس اخر بود
قشنگ ی هشت باری هر سری سه بار گوش دادیم من نوشته بودم کامل تا رسید کلاس ما من چک میکردم فقط
639715/1000113