هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 فرزام سوال ریاضی پاک شد؟
-
@0Farzam0 فرزام سوال ریاضی پاک شد؟
-
فک کن میری مطب ش میگی دکتر بی زحمت تا این آمپول سِر کننده عمل کنه یه نگاه به ماشینم هم بنداز اون پایین -
فک کن میری مطب ش میگی دکتر بی زحمت تا این آمپول سِر کننده عمل کنه یه نگاه به ماشینم هم بنداز اون پایین -
فک کن میری مطب ش میگی دکتر بی زحمت تا این آمپول سِر کننده عمل کنه یه نگاه به ماشینم هم بنداز اون پایین@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فک کن میری مطب ش میگی دکتر بی زحمت تا این آمپول سِر کننده عمل کنه یه نگاه به ماشینم هم بنداز اون پایین
دکتر چن وقته مغزم یاتاقان میزنه ممنون میشم یکم روغن کاریش کنی
-
فک کن میری مطب ش میگی دکتر بی زحمت تا این آمپول سِر کننده عمل کنه یه نگاه به ماشینم هم بنداز اون پایین@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فک کن میری مطب ش میگی دکتر بی زحمت تا این آمپول سِر کننده عمل کنه یه نگاه به ماشینم هم بنداز اون پایینوقتی از والدین ایرانی میپرسی دوست داری بچه ات چیکاره بشه؟
-
@0Farzam0 قدات عزیز داشتم عکس رو میفرستادم
-
@ABR_DJ هر کس هدفی رو دنبال میکنه
پول خط قرمز منه .....
امیدوارم همیشه روزگار موافق حالت باشه.......
دوستی خوبی داشتیم ....
البته از اولین مکالمه ای که داشتیم قشنگ یادمه که میوت شدم .....
برای همیشه خدانگهدار...... -
@0Farzam0 قدات عزیز داشتم عکس رو میفرستادم
-
@Danial-al نه بابا
عکاسی میکنن -
مرنجان دل این عاشق رسوایت را
بپوشان ز همه جنگل موهایت را -
@0Farzam0
اره ستون ولی میفرستم برات چون ATP مصرف کردم
-
@0Farzam0
اره ستون ولی میفرستم برات چون ATP مصرف کردم
-
@Danial-al نه بابا
عکاسی میکننSeyed sadegh Razavi بگی مهندس مکانیک کارش تعمیر ماشینه مثل اینه ک بگی پرستار کارش داخل خانه سالمندان مراقب از اوناست
-
@0yasin-sh0
به
مرسیییی
ایده خیلی خوبی دادی
من یه بار هموگرافیکو فهمیدم
بچه ها گفتن عدد گذاری هم میشه
اینم روش سوم@0Farzam0 فدات
-
Seyed sadegh Razavi بگی مهندس مکانیک کارش تعمیر ماشینه مثل اینه ک بگی پرستار کارش داخل خانه سالمندان مراقب از اوناست
@Danial-al عمده ی کارش تعمیر ماشین نیس یعنی؟!
-
-
من شب تارمو
تو هم شدی ماهمو