هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
هیچوقت تو عمرم فکر نمیکردم گسسته انقدر جذاب باشه:) این طرز فکر رو واسه همه کنکوری ها آرزومندم:)
Mahsa Ss
اوکی شد؟؟ -
هیچوقت تو عمرم فکر نمیکردم گسسته انقدر جذاب باشه:) این طرز فکر رو واسه همه کنکوری ها آرزومندم:)
-
Mahsa Ss
اوکی شد؟؟@javadm328 چی اوکی شد؟
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328 چی اوکی شد؟
عکس مرحوم رو برداشتم دیگه : ))
-
@m-an دقیقا
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mahsa Ss
گسسته با گریمالدی؟من فقط گراف ها رو یکمی بلدم مبحث جالبی بود : )))
-
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328 چی اوکی شد؟
عکس مرحوم رو برداشتم دیگه : ))
@javadm328 عههههههه وای مرسی:)
-
بخاطر همین دیکه میگم اگر ایران زندگی میکنی نباید عکش خودتو بزار یااینستا یا برا یکی بفرستی چون بد فکر میکنن
-
شبتون آکنده ازمهروعشق خدا
-
بخاطر همین دیکه میگم اگر ایران زندگی میکنی نباید عکش خودتو بزار یااینستا یا برا یکی بفرستی چون بد فکر میکنن
donya bivafa شی شده؟
-
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اون آقا پسر اون دختر خانوم رو با لگد پرت کنه پایین
-
️
ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻣﻲ ﺁﻳﻨﺪ، ﮔﺎﻫﻲ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺍﺕ ﻣﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮔﺎﻫﻲ ﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺍﺕ. ﺁﻥ ﻫﺎ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺍﺕ ﻣﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ، ﻫﻤﺴﻔﺮ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ. ﺁﻥ ﻫﺎ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﺠﺮﺑه ای ﺑﺮﺍﻱ ﺳﻔﺮ. ﮔﺎﻫﻲ ﺗﻠﺦ و ﮔﺎﻫﻲ ﺷﻴﺮﻳﻦ. ﮔﺎﻫﻲ ﺑﺎ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﻲ ﺯﻧﻲ، ﮔﺎﻫﻲ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺍﺯ لبانت ﺑﺮ ﻣﻲ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺑﻪ ﺗﻠﺦ ﺗﺮﻳﻦ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﻫﺎﻳﺖ. ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻣﻲ ﺁﻳﻨﺪ و ﺍﻳﻦ ﺁﻣﺪﻥ باید ﺭﺥ ﺑﺪﻫﺪ ﺗﺎ ﺗﻮ ﺑﺪﺍﻧﻲ ﺁﻣﺪﻥ ﺭﺍ ﻫﻤﻪ ﺑﻠﺪﻧﺪ، ﺍﻳﻦ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻫﻨﺮ میخواهد.
-
️
از شخصی پرسیدند: «الان که میدونی بیماریت یه سرطان بدخیمه و درمان هم نداره، زندگیت چه فرقی کرده؟» او گفت: «زندگیم فرقی نکرده، همان کارهایی رو میکنم که قبلا میکردم. ولی با شماها یه فرقی دارم، قدر ثانیههای زندگیم رو بیشتر میدونم و از هر ثانیه زندگیم، بیشتر از شما لذت میبرم. قدر نگاه مادرم و لبخند پدرم را بیشتر از شما میدونم. هر ثانیه از عمرم را با عشق سپری میکنم چون هر لحظه ممکنه این نفس بره و دیگه برنگرده. چون میدونم دیگه فرصت جبرانی نیست باید بهترین باشم و باید بهترین استفاده رو بکنم.» قدر ثانیه ثانیه ی زندگیمون رو بدونیم....
-
-
@javadm328
پشت پسرهم یه خدایی هست که بیصدا پرتش میکنه اون پایین : |